Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dostałam duphaston i witaminiki i powiedział że tylko tyle na razie możemy zrobić i oby do następnej wizyty. Ten tydzień będzie stresujący. Nie dość że mam 3 wizyte to drugiego bronie prace licencjacką. Ale damy radę
,no jak to się mówi cierp ciało coś chciało no ja bym dużo dała za takie mdłości i bolące cyce ,ale mnie nic nie boli co jest dziwne bo zawsze przed @ mnie bolały piersi i w ciąży też ,a teraz nic tylko sutki mam wrażliwe...
. lenka wspolczuje i tobie tylu wrazen i malemu bólu
miejmy nadzieje,ze bedzie dzielny;-).przeczytałas post w ktorym napisałam ci o mojej cytomegalii???
kobietko &&&&&. gatto no i czytam,czytam i twoj post!! ale jaja GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurcze no super...nie mdlej,nie zchodz na zawał bedzie dobrze.zjola ja ci juz pisałam,ze na kazdego przychodzi czas...widzisz gatto sie doczekała i ty sie doczekasz...wiec sie nie przekreslaj!! kwiatuszek to jesio wczesnie i nawet kilka dni w jedna strone czy w druga ma znaczenie.jak beta rosnie to nie boj nic.