• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

bo faktycznie fajniej brzmi:-) Mój siostrzeniec z kolei powiedział kiedyś,że tym zwracaniem uwagi na "poszłem" zrobiłam mu wielką krzywdę,bo teraz jak słyszy tę formę to aż go trzepie,a tu wszyscy jego koledzy innej nie znają:-) A ja sama od tego poprawiania to już schizy dostaję i śmieję się,że tylko tego brakuje,żebym ja też tak zaczęła mówić.Koniec świata panie Popiołek:-)

reklama
Kłaczek dla mnie moja mała Istotka będzie superaśna bez względu na płeć ;):)

Kasia2508 BEREK!!!!!! ;)

Myszka a Ty tam działaj bo widzę że skok jest ;):)

Dziękuję jeszcze raz wszystkim i każdej z osobna za gratulację!! Oby po raz kolejny nie wydarzyła się ta straszna tragedia już żadnej z nas!!

hej dziewuszki :)
teraz mam chwilę aby, żeby coś napisać bo latam ostatnio jak nie wiem ;)
odn tej pracy, o której Wam opowiadałam: byłam ostatnio na radzie pedagogicznej w tej szkole, w której mam uczyć. i wiecie jaki fajny bajer? :-D sama się cieszę pisząc o tym :-D ta pani, która odchodzi na macierzyński, jest teraz na końcówce ciąży i chce wrócić pod koniec pierwszego semestru. jakoś w lutym. i gdyby tak było, to my się możemy z R spokojnie starać, a pracować będę tyle, ile będę mogła, czy też musiała :tak:

i naprawdę dajecie ogromną siłę i wiarę Waszymi sukcesami, więc niech żadna nie ucieka :)

hello kochane:-):-)wchodzę i co tu widzę:szok::-Dmartussia berek no ja nie mogę jakie ogromne szczęście:-)trzymajcie sie kochana, GRATULACJE!!!!!

Dziewczyny no kurcze muszę sie rozglądać gdzie ten berek krąży :-D:-Dcałuje brzucholki,kciuki za staraczki i buziaki dla wszystkich:tak:mamy piekna pogode wiec czas na wylegiwanie na działeczce:-D

martussia ajjj u mnie w tym cyklu raczej nici:-(piersi pobolewają i brzuch tez chwilami jak na @ ale cały czas czekam kiedy ten małpiszon sie zjawi.Ale cieszę się razem z Tobą:-)i z pozostałymi dziewczynami którym sie udało.

reklama
Angel mnie też bolał brzuch jak na okres i tylko delikatnie piersi no a już o wykresie temperatur nie wspomne typowo bezowulacyjny i co?:) Dopóki nie ma miesiączki zawsze jest nadzieja:-) Trzymam kciuki :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry