• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gatto mam zaciśnietą szyjkę macicy. Miałam mieć sprawdzaną drożność jajowodow, ale lekarz nie mógł nawet przecisnać przeze mnie rurki. Powiedział, że prawdopodobniej jest to źle wykonany zabieg łyżeczkowania i powód mojej nieplodnosci. Podczas laparo bedą mi szyjkę rozszerzać, tylko boje sie jak to potem z nią będzie podczas ciąży.

reklama
kurcze aniolkowa, nawet o takim czyms nie slyszalam:eek:trzymam kciuki,zeby wszystko sie ladnie udalo. Mam nadzieje,ze rownoczesnie z zabiegiem laparoskopii zrobia ci ta droznosc. Upieklabys dwie pieczenie na jednym ogniu. Powodzenia!!!!!!

Macie racje, muszę się w cierpliwość uzbroić i spokojne poczekać. To będzie na pewno cholernie trudne ale dam rade a przynajmniej spróbuję. A z poprzednia ciażą udało nam sie za drugim cyklem starań.
W waszym towarzystwie to ja juz się bardzo dobrze czuję:)

czesc dziewczynki :-)

kwiatusze
k trzymam kciuki za obronę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pepsiak
witaj... Napisz coś o sobie...

Dorotka
bardzo mi przykro ,że i Ty musiałaś tu trafić w ta przykrych okolicznościach..

Martussia ,moje gratulacje... Teraz oby do końca już wszytsko gładko i sprawnie poszło//.

anii dobrze,ze juz jest dobrze.ciesze sie.kochana a tymi ruchami na dole to ty sie nie martw,bo narazie macice masz na wysokosci pepka moze troche wyzej i maluch sobie akurat tam fika.ja tez tak mialam,ze czulam mała tylko na dole,a teraz wraz z tym jak macica jest juz wysoko czuje ja wszedzie.ty tez tak bedziesz miala.macica bedzie szla do gory to maluch razem z nia.co do upałow to pocieszam cie,ze i ja nie daje rady.ciezko jest,a w dodatq ma tak byc do konca tego tygodnia:no:.aniolkowa.mamo no krew zalewa jak sie slyszy,ze znowu ktos cos spieprzył i teraz ty na tym cierpisz:wściekła/y: tak na dobra sprawe to teraz lekarz ktory wykonywał zabieg powinien odpowiedziec za to frajer jeden!!!!!!!!!!!! on w ciaze i tak nie zajdzie,a ty teraz musisz przechodzic kolejne katusze,ale trzeba wierzyc,ze laparo pomorze i bedziesz mogła sie starac.co do twoich obaw to poprostu porozmawiaj z lekarzem.trzymam &&&&.kwiatuszek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.relax kochana relax:-D.dorotko to fajnie,ze sie dobrze z nami czujesz.jakby mogło byc inaczej:-D???

a ja sie mega nie wyspałam...w nocy przechodziły burze,lało jak z cebra,ale ze bylo ok 21 stopni to wszystko parowało i duchota taka,ze myslalam,ze zejde...rano mialam isc do labo,bo 3 tyg temu mialam pobierana krew na badanie kily i nie maja odczynnikow,wynikow tez nie ma i musialam zadrynac zapytac co i jak zeby nie isc na prozno i ponownie mam drynac ok 11 to wszystko mi powiedza:crazy: co za naród...zeby tyle na badanie czekac...a raczej na jego wyniki...buzka kochane i milego dnia

Betę robiłam we czwartek a dziś odebrałam wynik- 252 !! Obawiam się jednak cze to nie za mało ;(:( wiem mam już chyba paranoje ale aż cała się trzesę!! Jutro lecę do gina niech zbada naszą Mała Kruszynkę i sprawdzi czy wszystko w porządku!! Ta niepewność mnie dobije :-( A obiecałam sobie nie schizować!

Witaj i przytulam nowe Aniołkowe Mamusie ;( ;*:*

Dorotko- witaj u nas zapalam światełko (*) dla Aniołka bardzo mi przykro ,że musiałaś przez to przejść tak jak każda z nas u nas znajdziesz zrozumienie i wsparcie , życzę Ci aby kolejna ciąża zakończyła się szczęśliwym porodem :tak: z całego serduszka Ci ,Wam tego życzę.
Co do testu mi też nie od razu pokazał ciążę więc poczekaj spokojnie jak coś to powtórz teścik.

reklama
Gatto, nic z tego - przy Karolu przesypialam cale dnie. No, jak sie nie machenlam po poludniu o pierze to byl dziwny dzien. I spalam do poludnia.:-D Niezle by bylo gdyby dziewczynka, ale poki co nie mam zadnego przeczucia. Gorzej - nie czuje sie w ciazy. Przy Karolu od poczatku czulam to malenstwo w sobie, bylam na nim skoncentrowana, teraz jakby nigdy nic, po prostu lykam grzecznie tabsy, uwazam na siebie, ale emocjonalnie jakby.. nie wiem.. nie dotarlo?
Karola, a nie moze z tym buntem zaczekac z 15 lat? :-D U nas znow leje.:-(
Uff... Anii, i byle tak dalej.
Bett, jak sie wszystko wokol takiego signore Pierdugno kreci, to i czas zmienia jednostki.:-D
Kwiatuszek, podaj cycki naprzod i do dziela! Powalisz ich tam elokwencja i erudycja.
Martussia, nie swiruj! Kurde, nie wiem czy ten system tutaj nie ma plusa - chocbym i swirowala to nie podskocze, wiec najprosciej po prostu czekac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry