• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ale tu pustawo ostatnio... Wakacje.
A ja mam dziś z moim mężem 11 rocznicę ślubu. Tak to przeleciało...
Za nasze zdrowie pijemy- zapraszam na drinka (a tych, co nie mogą- bezalkoholowego oczywiście).:happy:

reklama
dzien dobry.

anilek usmiałam sie z kawału:-D:-D klaczka juz powtarzam to teraz czas na twoj:tak: kurcze no to zrobilas niespodzianke dzieciakom.fajnie.napewno beda zadowoleni.kłaczek,bo skurczy dostane przez was:-D:-D anii no mnie fakt juz nie wiele zostało,ale im blizej tym strach wiekszy.nospa sie nie przejmuj skoro lekarze ja zalecaja i jest nie szkodliwa to mozna ja brac.mnie kregosłup tez boli:no: co do ruchow to lekarz mi tez mowil,ze jak jest taki skwar to czasem dzeci tez to na swoj sposob odczuwaja i sa mniej aktywne.martusia z tym dupkiem to nie pomoge...:no:

kochane jestem troche mniej aktywna,bo nie mam siły siedziec z laptopem w te upały.cały dzien spie.wczoraj bylam na tym drugim usg wszystko jest dobrze.przepływy przez łozysko jak i przez pepowine sa prawidlowe.mała ma wszystko na swoim miejscu,prawidlowo rozwiniete.bede miala przed koncem jeszcze jedno usg zeby sprawdzic czy dobrze przybiera na wadze.teraz wazy 1700gram.gin rozmawial o mnie z lekarzami z naszego szpitala tzn o tym,ze przytyłam raptem 1kg,na co oni stwierdzili,ze zdarzaja sie takie przypadki jak ja,ze kobieta przytyje moze ze 3,4kg,ale dziecko urodzi sie w normie i normalnie zdrowe.poprostu nie kazda musi przytyc 10kg albo i wiecej...bedzie na biezoca monitorowana jej waga jak i moja.

karola- super, że po wizycie wszystko ok, tylko 1 kg :szok::szok::szok: no to gratuluję, tzn., że ty w ciąży chudniesz

anilek- wszystkiego naj z okazji rocznicy

udanej i chłodnej niedzieli dziewczyny życzę wam i sobie

O rany dziewczyny ale tu pusto...jak pracowałam to pisałyście po 10 stron na dobę że nadgonić was nie szło mi w ogóle a teraz jestem na zwolnieniu a tu 2 strony...hm...:rofl2:
Anilek wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy dla Ciebie i mężusia!!!oby tak dalej...całuski:tak:

Karola tylko 1 kg??? no szok!! teściowa jak była w ciąży z moim mężem przytyła tylko 4 i to uważałam jako wyczyn...ale Twój 1 kg powala ja na łopatki...dobrze tylko że Malutka ok, prawidłowo przybiera to jest dobrze...:-)

majra no najpierw schudlam 6kg i teraz nadrabiam przynajmniej sie staram...anilek 11 lat???? no to niezle...oby było drugie tyle i trzecie itd:tak: wszystkiego naj.anii jest tak pusto dlatego tez,ze jest wekeend,a w wekeend zawsze takie puchy.dziewczyny zaczna sie odzywac pod wieczor jak juz powracaja z dzialek,z nad wody itd:tak: nio 1kg...wiem wymiatam:confused2:,ale lekarz powiedzial,ze do konca jeszcze ze 3,4kg przybiore...toz to szok:szok::-D odrazu po porodzie wejde w swoje jeansy z przed:-p z mała na szczescie jest wszystko ok,bo wlasnie o nia najbardziej sie boje przez ta moja wage...ale gdybym nie schudla na poczatq to bym napewno o wiele wiecej wazyła,a tak to teraz nadrobic jest ciezko...chociaz ja wogole z tych nie tyjacych jestem...

kurka myslalam,ze bedzie dzis nieco chlodniej-tak sie zapowiadao,a tu znowu ukrop i 30 st w cieniu:baffled::crazy: pomalowałam sobie paznokietki u stop,teraz siedze niech wyschnal i w miedzy czasie zastanawiam sie co zjesc...:happy:

Karola super wieści, jeśli chodzi o wagę to najważniejsze że Mała dobrze przybiera, dlaczego lekarze nie liczą tych kg które straciłaś na początku przez wymioty, wtedy schudłaś 6, czyli w sumie przytyłaś 7 , to przecież czhyba zdrowsze niż gdybyś musiała przytyć te utracone 6 i kolejne typowe kg ciążowe też ze 6 , to już wychodzi 12, ja tak myślę

Anilek to zdrówko
gul gul

Dostałam @, myślę teraz tylko o starankach:szok: i chyba za bardzo się nakręcam , chociaz staram się trochę ściągać na ziemię, no i boję się czy uda mi się ucelować w TE dni, znaczy chodzi mi o M:sorry:
Na razie będę si e skupiać na remoncie
pozdrawiam
a byłam nad wodą , bosko:-D

lenka no wlasnie ja tez nie wiem jak oni licza...wg nich schudłam 6kg to fakt,ale tak jakby tego nie licza jako nadrobienie w ciazy tylko wg nich przytyłam dopiero 1kg:eek: no ja ta waga swoja to bardzo sie martwie,ale skoro mała dobrze sie rozwija to najwazniejsze.a jem naprawde duzo.srednio co 1h musze cos zjesc,bo mnie ssie:-p...dostarczam małej duzo witamin,staram sie jesc wszystkiego po trochu...no wlasnie a jak tam remont??? juz jakis postep??? kochana to jak @ przyszła to wszystko sie zaczyna.co do meza to musisz go pokusic dosyc konkretnie tylko pytanie czy nie bedzie nalegał na zabezpieczenie:sorry:...no pozyjesz,zobaczysz...co do wypadu nad wode to tez bym chciala,ale znajomi byl wczoraj u nas za miastem i mowia,ze jest masakra...ludzi jak mrowek,nie ma sie gdzie rozlozyc,a ja musiala bym gdzies w cieniu...a teraz znalezc cien jak jest mnostwo ludzi ehh...ale narazie jestesmy bez swojego autka,ale tak za 2 tyg juz bedziemy miec wiec moze sie sami gdzies wybierzemy z rana zeby znalezc miejsce.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry