daga.p.
Fanka BB :)
Hej babeczki.
Wiem, wiem mam manto za nieodzywanie się
.... Chciałam zapomnieć na troszku o starankach, ciążach i dzieciach bo co przychodziła @ to miałam załamkę. I babeczki udało się. :-) JKestem w 9 tyg ciąży wg OM ale małe jest spóźnione o 2 tyg. ( I oczywiście panika czy wszystko jest wporządku). Najwarzniejsze to, że serduszko bije!!!! Normalnie szok. Jak zobaczyłam na monitorze to niemogłam uwierzyć ( i dalej niemogę). Zero dolegliwości ciążowych (oczywiście kolejny powód do zmartwień;-)). Aż boję się mówić i pisać o tym aby niezapeszyć.
Cmokaski to all.
Wiem, wiem mam manto za nieodzywanie się
.... Chciałam zapomnieć na troszku o starankach, ciążach i dzieciach bo co przychodziła @ to miałam załamkę. I babeczki udało się. :-) JKestem w 9 tyg ciąży wg OM ale małe jest spóźnione o 2 tyg. ( I oczywiście panika czy wszystko jest wporządku). Najwarzniejsze to, że serduszko bije!!!! Normalnie szok. Jak zobaczyłam na monitorze to niemogłam uwierzyć ( i dalej niemogę). Zero dolegliwości ciążowych (oczywiście kolejny powód do zmartwień;-)). Aż boję się mówić i pisać o tym aby niezapeszyć.Cmokaski to all.

a oprócz tego mamy Poloneza
chcemy go podremontować i sprzedać bo po co Nam 2 samochody 
Kamień z serca mi spadł!
. Na szczęście mój mąż szybko na to zareagował i mnie pocieszał tuląc. Tak bardzo się przestraszyłam tych bóli brzucha:sick:... Wzięłam w ciągu dnia 3 No-spy i dopiero dzisiaj mi przeszło.
... nie wiem, czy zdąży znaleść kogoś w zastępstwie za mnie od września.