Cześć dziewczyny! 
ZDAŁAM

!!! Miałam 1 błąd
!!! Miałam 1 błąd , ale co tam...
, ale co tam... 
Egzamin praktyczny mam 11 sierpnia na 14:00:sick:. Jestem ciekawa ile razy będę zdawać ... każda "poprawka" kosztuje 115zł!
... każda "poprawka" kosztuje 115zł!
jm80 - nie poddawaj się! Musisz być dzielna!
Jesteś tutaj by kochać i być kochaną. Nie może brać do serca próżne słowa zgorzkniałych ludzi. Dla nich nie ma ratunku. A Ty nie jesteś sama na tym świecie.
Daj sobie trochę czasu, a ukochanej dzidzi szansę! Głowa do góry! Nabierz wiatru w żagle i daj się ponieść ...
fogia - czasami rani się bliską osobę słowami i czynami, których tak naprawdę nie chcemy powiedzieć, uczynić. Ale pamiętaj nic na siłę. Jesteś wspaniałą kobietą i cudowną matką. W życiu różnie bywa... mam nadzieję, że wszystko się ułoży! Jak nie dzisiaj, to za miesiąc lub za rok. Jesteś bardzo dzielna i kochana!
AMK - odpoczywaj ile tylko możesz!
JoannA25, aneta23, daga.p. cfcgirl, muffy, platynowa, post_ptaszyna, cry - dajcie dziewczyny koniecznie znać, co u Was!
Pozdrawiam Was wszystkie!

ZDAŁAM

!!! Miałam 1 błąd
!!! Miałam 1 błąd , ale co tam...
, ale co tam... Egzamin praktyczny mam 11 sierpnia na 14:00:sick:. Jestem ciekawa ile razy będę zdawać
jm80 - nie poddawaj się! Musisz być dzielna!
Jesteś tutaj by kochać i być kochaną. Nie może brać do serca próżne słowa zgorzkniałych ludzi. Dla nich nie ma ratunku. A Ty nie jesteś sama na tym świecie.
Daj sobie trochę czasu, a ukochanej dzidzi szansę! Głowa do góry! Nabierz wiatru w żagle i daj się ponieść ...

fogia - czasami rani się bliską osobę słowami i czynami, których tak naprawdę nie chcemy powiedzieć, uczynić. Ale pamiętaj nic na siłę. Jesteś wspaniałą kobietą i cudowną matką. W życiu różnie bywa... mam nadzieję, że wszystko się ułoży! Jak nie dzisiaj, to za miesiąc lub za rok. Jesteś bardzo dzielna i kochana!

AMK - odpoczywaj ile tylko możesz!

JoannA25, aneta23, daga.p. cfcgirl, muffy, platynowa, post_ptaszyna, cry - dajcie dziewczyny koniecznie znać, co u Was!

Pozdrawiam Was wszystkie!

(9 godzin)
(9 godzin) 

i Ja jako kierowca w nowym samochodziku
i Ja jako kierowca w nowym samochodziku 

Tak trzymaj!
 Tak trzymaj!