K
kobietka22
Gość
Loi - to jak nie chcesz płacić za te badania to zapisz się na fundusz zdrowia gdzieś do gina ,a Twój gin nie przyjmuje na nfz też? bo inaczej Ty będziesz buliła za badania chyba.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny ja tylko informuję, ze wracam dzis do szpitala.. Tranzaminazy poszly do góry..:-( Trzymajcie kciuki oby wszytsko sie dobrze skończyło..
czemu nie chcą te małpy pękać , wrrrr ! przytulam
już sama nie wiem, co myśleć 
i niedlugo poznacie płec...jakies przeczucia??? majra ja nie mam podejrzen.wg mnie mała skazy nie ma,ale polozna zasugerowała to kierujac sie zaparciami,bo podobno co 2 dziecko dzis ma skaze
...a u lekarza przeciez bylismy...aniunia bedzie dobrze.juz jestescie bezpieczni.pamietaj,ze ja urodzilam w 37tc wiec moze uda im sie jak najdłuzej was przetrzmac.daie rade.&&&&.plenitude...:-(...lenka albo tak albo to byl przypadek...nie mam juz sil...