• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

czarna: GRATULACJE!!!! Ale się cieszę! Daj znac kiedy wizyta. I nieśmiało poproszę o nieco fluidków... Ja będę testowac chyba dopiero 21.10. zwariuję do tej pory...:confused:

karola: mój 6letni synek też ma szmery. lekarz pediatra wysłuchał je kiedy mały był chory. Kazała przyjśc jak będzie zdrowy i wtedy szmerów nie było. Okazało się, że to tzw. szmery przygodne, czyli pojawiające się przy przeziębieniu i nic z tym się nie robi. Może Twoja mała też takie coś ma???

reklama
Czarna gratuluje;))))))))
Martusia ja zauważyłam. Pytałam sióstr to powiedziały że to normalne bo kanaliki się robią czy coś. Ja kiedyś jak rano wstałam miałam plame na piersiach od mleka;) ale za tydzień mam wizytę i tak zapytam czy to normalne.

Czarna gratulacje:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dziewczyny ściskam Was wszystkie mocno,troszkę miałam na głowie,stąd moja nieobecność,ale często czytam i za wszystkie trzymam kciuki.
Witam nowe Aniołkowe Mamy,bardzo mi przykro,światełko dla aniołków
[*].
Gatto,Plenitude,Zjolka,Anulka,Kłaczek,Angel i cała reszta kochanych forumowiczek buziaki:-)

Czarna yupi hura juhu i nie wiem co jeszcze ogromne gratulacje!!!!!!!!

Kłaczek wywoluje Cie Kochana gdzie sie podziewasz????!!!

gratuluje udanych wizyt i samych dobrych informacji ciesze sie Waszym szczesciem Kochane Ciezaroweczki :*

Karola - z tego co rozmawiam ze znajomymi to tatusiowie lepiej sobie radzą z takimi większymi dzieciaczkami, bardziej kontaktowymi, niż z takimi noworodkami. nie znam się na szmerach u małych dzieci ale wierzę w to co dziewczyny piszą że wcale nie musi to oznaczać nic złego

IZW - gratuluję 3 z przodu super, że na wizycie wszystko w porządku :-)

Martussia
- Kochana, mała Martusia szaleje w brzuszku a co do parametrów, to idę w piątek na wizytę i dowiem się co i jak u niej. a Ty jak się czujesz?

Aniii
- nie krępuj się i pisz o małej, bo jest niesamowita. czyli już szykujesz kufer z posagiem :laugh2::laugh2::laugh2:

Czarna
- pisałam to już na odskoczni ale napiszę też tu - mega wielkie gratulacje!!!!!!!!!!

Anilek
- a moje fluidki też mogą być? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kwiatuszku
- a jak Ty się czujesz w ogóle?

Emka
- fajnie, że zaglądasz. buziaki dla Ciebie!!!

Mysiak
- 1cm szczęścia :-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry