pleni 
hehe cudnie, ogromniaście trzymam kciuki &&
malgonia1 i kolejne dobre wieści
karolka mała prześliczna, oby ząbkowanie przeżyła jak najlepiej
co do seksu my w 6 i kawałku 7 miesiaca trochę zaszaleliśmy, ale było to dosłownie kilka razy i po "pozwoleniu gina", wcześniej i do teraz sie baliśmy, teraz wiemy że mozna i nawet wskazane, ale gdyby aktycznie miało sie rozkręcic to wole poczekac jeszcze te kilka dni chociaż. Po przekroczeniu magicznego 25 tyg, lekarz powiedział że najbliższe 2 miesiące możemy sie kochać, ale oczywiscie z umiarem
wczoraj sie dowiedziałam że znajoma ktróra po wadliwie zrobionym USG i z wyliczonym wg niego ryzykiem trisomii 21 na 1:7 otrzymała wynik aminopunkcji ktróry wykazał że jej synek ma prawidłową liczbe chromosomów

masakra totalna, nie znam dokładnie szczegółów, NT było wysokie + wiek matki + wada serduszka której jak sie okazało nie ma .... test z krwi wyszedł ok, konsultacja u innego lekarza na USG wykazała zdrowe serduszko + prawidłowy wynik amino ... dziewczyna ponad miesiąc żyła w strachu ... masakra i dowód na to że cuda sie zdarzają
mnie dzis rano obudziły skurcze, nie wiem co to było bo "zapowiadawcze sa niby bezbolesne" a mnie bolało jak przy @ trwało to niecała godzine z przerwami 10-15 min, brzuch jednak mam wysoko i od 2 godzin nic, mała ma własnie czkawkę od kilku minut wiec u niej tez wszystko ok