• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja mam to samo kłaczku.... teraz po schudnieciu waze 82,3kg:) a mam 159cm... jestem chodzącą kuleczką.. i smieje sie ze z tyłu na dupie mam półeczke hahahha :)

W zeszłym tyg przytargałam kurtke wiosenna z poprzedniej ciazy bo w zimowa sie juz nie dopinam.. mam nadzieje ze ine bedzie siarczystych mrozów juz....

Kupiłam dzis piwko, wypiłam poł szklanki... Mamo jak mi sie chciało piwa... i piłabym dalej gdyby był toz wykły napoj bez alkoholu.... 2 tyg za mna chodziło...

Plenitude ja z córcią przybralam 23 kg :) po porodzie zostało niewiele i jeszcze w trakcie karmienia spadło... :)

reklama
moja szwagierka też podczas karmienia 'wyschła', a w ciąży niczego sobie nie żałowała, ja jestem w 15 tygodniu i prawie jeszcze nie mam brzuszka a ona od 8 tygodnia miała taki jak ja teraz, potem tylko rosła. po porodzie podczas karmienia po prostu znikała w oczach.. ale wiem, że to nie jest zasada, a bioderka to ja kłaczku znam, to u mnie chudnie ostatnie, o ile w ogóle chudnie..:-D

Jak jabym tak chciala "wyschnac"... Mysiak, Ty tu nie podskakuj, bo w mojej wadze nie chadzasz, kruszynko! Wzrost by prawie byl, bo te 2cm moge Ci darowac, ale roznica 20kg to juz cos, prawda? Smieje sie, ze teraz jak mi brzuch urosnie, to z tylu polka na ksiazki a z przodu na wazon z kwiatami i moge za mebel w salonie robic. Smiech smiechem, ale wdrazam diete cukrzycowa bo jesli pojdzie tak jak przy Karolu, to ja sie nie bede w stanie ruszac pod koniec. No, grzesze nieco bo kawy bez lyzeczki cukru na pol litra nie wypije.

kłaczku ja 2 na kubek, wiem, że to za dużo, ale więcej nie piję jak jeden kubek inki z mlekiem dziennie, zredukowałam z 3 łyżeczek, ale niżej nie zejdę, nie dotknę gorzkiej kawy:-p

mysiak wzrostu mam tyle samo :-)

kłaczku no tak.. hahah ja z tyłu mam połeczke na cos a z przodu juz półeczka na kawe hahah :)

Powiem wam, ze czasem mnie roznosi.. moja sis pracuje jako kelnerka na weekendy.. i ona po 8 nockach wyrabia 800zł za prace +jakies 1500-2000 na napiwkach... a ja po studiach i gowno nie pienoiadze zarabiam...

normalnie trzeba schudnąć, zainwestowac w operacje "odmładzajaca" i smigac do takiej roboty hahahahah

kłaczek, mysiak, plentude: jak ja Was lubię!!!! Też mam półki. Mimo,że przytyłam tylko 1,5kg, to brzuch mam już dość spory. Chyba mi przeszło sadełko z tyłu do przodu. :-D Kawki nie słodzę (pozostałość po diecie), ale koniecznie musi być biała. Teraz przez ciążę kawa mi nie wchodzi. Jedynie zbożowa. Może i dobrze. Mysiak piszesz o piwie, a ja dziś miałam straszną ochotę na jakiś pyszny likierek.... Albo miód pitny... mniam,mniam....

Zszokowały mnie zarobki Twojej siostry mysiak: mało za pracę, bardzo dużo z napiwków!!!!

anilek ja nie mam półeczek - będzie jak dzidziol urośnie ;-), mam 159 cm i normalną wagę 52 kg, a teraz 54. ale i tak się cieszę, że mnie też lubisz, ja nie lubię swoich bioderek , a uda to mój magazyn, zawsze były pulchne. ;-)

Pleni, Mysiak, ale Wy małe jesteście! :-P :-D

Pleni, u mnie dobrze :-) nasza krolewna skacze, wyniki dobre, mdli mnie jak coś mi zaśmierdzi ;-) rosniemy powoli :-) dzisiaj zaszalałam i kupiliśmy ręczniczek z kapturkiem, taką żabę małą :-) ale z resztą powoli :tak:

Karola, Twoja Ala cuuudna! :-)

Nie pamietam co jeszcze chciałam napisać ;-)

anilek moja sis ma 18 latek.. dorabia sobie za nocke ma srednio 80-90zł a z napiwkow jakies 150-250zł za nocke... czasem i ktoś wiecej da a czasem i mniej.. ale sam fakt ze za 8 nocek wychodzi na czysto ok 2500-3000tys zł...
a ja w budzetowce za 1100zł zapierdzielałam.. grrrr

kłaczku ja tez miałam byc na diecie dla cukrzyków ot tak z wyboru by nie urosnąć za duzo.. a tu zonk.. jadłowstręt.. najpierw pawiki na całego po kilkanascie razy dziennie , nawet i krwia mi sie zdarzało...wzieli mnei do szpitala na dozywianie to tam w5 dni schudłam kolejny 1kg :) a teraz zmuszam sie do jedzenia.... jedynie wchodzą mi ostre zupki vifon hahaha albo smieciowe jakies jedzenie. ale opolnie sie zmuszam by cos przełknąć....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry