• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Plenitude - Kochana, tak bardzo się cieszę Twoim szczęściem!!! przykro mi, że musiałaś się tak nacierpieć, ale najważniejsze że jest dobrze i niedługo będziesz mogła o tym wszystkim zapomnieć :-)

Pleni cudownie!!! :))) siedze i sie usmiecham od ucha do ucha :)) tyle stresu bylo... dobrze, ze amnio zrobilas, teraz juz do konca ciazy spokoj :))) widac, ze te pomiary i te Pappa to do kosza sie nadaja, niepotrzebne nerwy tylko wprowadzaja. tak cie ciesze, ze ciezko to opisac :)

Booooooże, dawno mnie tu nie było ( kilka osób wie dlaczego) ale jak to przeczytałam Pleni to nie mogłam usiedzieć cicho!! sama mam ochotę krzyknąć z radości a co dopiero Ty!!! niesamowite.. oby juz do końca było pięknie i nudno!!!!!
aż mi łezki poleciały..

Pleni moja Kochana!!! Cudownie!!! Strasznie się cieszeJ aż się popłakałam zeszczęścia!!! Najcudowniejszy prezent dostałaś na Dzień Kobiet!!!
Emka gratulacje dla cioci i siostry.
Agnieszka gratulacje
Katherinna ja trafiłam do szpitala w 5tygodniu 1 dniu ilekarz na izbie przyjęc nic nie widział w macicy. Powiedział tylko, żeendometrium pogrubione,ale to może oznaczać ciąże, poronienie, ciążepozamaciczną. Nastraszył mnie, a inny robił następnego dnia usg i już byłowidać małą kropeczkę, a w 5tyg i 6 dniu już pęcherzyk i ciałko żółte. Jakwidzisz jeden dzień nawet robi dużą różnice więc może wczesna ciąża i dlategonie widać. Ja plamiłam sporo,ale jak pobierzesz dupka lub luteinę to powinnoplamienie ustąpić. Co do rzeczy niedozwolonych w ciąży to ja z Alą w ciążypiłam alkohol bo jakoś były to świeta, sylwester, a jeszcze nie wiedziałam, żeciąża jest i Alusia jest zdrową dziewczynką. Nie stresuj się!
Karola może te problemy ze snem to przez zęby,albo po prostuAlutki tak mają. Moja do tej pory budzi się w nocy.
Neta ja też mam cykle długie bo ponad tydzień więc wiem co czujesz.
Izka z jakiego powodu nie zaglądasz do Nas? Bo ja niewiem.

reklama
pleni: podwójne szczęście w dniu kobiet!!!! 1.- ZDROWA, 2.-DZIEWCZYNKA!!!! GRATULUJĘ, SKACZĘ Z RADOŚCI, KAMIEŃ Z SERCA I W OGÓLE!!!!!! Trza to dziewczynki dziś opić!!! Wznoszę toast sokiem pomidorowym za zdrówko pleni i jej małej plenitudki!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry