Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)

raniutko zmierzyłam temperaturę - 37,0 więc nadal w górze no i oczywiście nie mogłam się powstrzymać, zaraz zrobiłam test z porannego moczu... kreska testowa blada, dużo bladsza od kontrolnej, ale widoczna, na tym etapie mi to starcza, mam tylko nadzieję że w poniedziałek jak powtórzę to jużbedzie tak samo intensywna jak kontrolna, no i w poniedziałek idę zrobić betaHCG to dla mnie nowość w poprzedniej ciąży wiedziałam że można zrobić jakiś test z krwi ale nawet nie wiedziałam jak sie on nazywa, także to wszystko dzięki Wam dziewczyny, dziękuję za wszystkie kciuki i wsparcie z Waszej strony, będę na bieżąco informować o postępach, już w środę idę do ginki (tak wypadło bo na tą wizytę umawiałam się chyba jeszcze w styczniu, u niej jest zawsze odległy termin)