Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.Zamiast wspierać,wylałam tutaj wszystkie swoje lęki...

...ja niestety naleze do grupy "bez biściastej" prawie...mam miseczke A...:-( jeszcze rok temu mialam duze B,ale po ciazy schudlam do 48kg i moje cycki rowniez...chciala bym przytyc do wagi z przed ciazy 56-60kg,ale nie moge...staram sie jesc wszystko to na co mam ochote itd,a waga stoi w miejscu
...gdybym przytyla to i moje piersi stalyby sie napewno wieksze,bo tak to skora i nic zadnej tkanki tłuszczowej...mam ogromne kompleksy na tym punkcie i nigdy bym nie pomyslala,ze tak bedzie.od nowego cyklu planuje zaczac brac tabletki anty...narazie plany o drugim dziecku musze odlozyc na jakies 3 lata.postaram sie tez wiecej jesc,i przede wszystkim czesciej...moze cos utyje
...agnieszkaala czyli teraz cieszysz sie ciaza juz na całego
to dobrze.u nas jakos leci...niedlugo musze zaczac zamykac tutaj pewne sprawy,bo lot na 13.06 juz mamy zarezerwowany i nie moge sie doczekac.katherinne ładny przyrost.dobrze,ze wszystko idzie jak nalezy.kobietko nie jestes do niczego!!! wybij sobie to z glowy.prace niestety u nas znalezc ciezko i to bez roznicy na wojewodztwo.moja siostra-21lat szuka juz ponad pol roq...duzo osob niestety jest bez pracy.u nas w miescie np prace znajdziesz tylko w monopolowym,bo nasze miasto slynie z takowych sklepow
...kazdy jezdzi do łodzi choc i tam ciezko.bedzie dobrze.wkoncu cos sie znajdzie.a z kad jestes wogole? i jakie masz wyksztalcenie jesli wolno spytac?
Ala dzis tez ma nie najlepszy chumor...duzo placze.teraz sie uspila,a prawie 1h plakala bez zadnej przerwy i nie wiem czemu...cos ostatnio ciągnie sie za lewe ucho i boje sie czy to nie czasem zwiastun zapalenia ucha...temp.nie ma,zadnej wydzieliny tez nie....z apetytem u niej roznie,ale podczas jedzenia nie placze...nie wiem co to moze znaczyc...