• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
loi dokładnie tak jest, ja w 24 tygodniu usłyszałam, że to jeszcze za wcześnie na takie twardnienia a miałam już od 17 tc. brałam progesteron do 32 tc z tego powodu, teraz została mi już tylko nospa bo magnezu biorę sporo i piję wodę z większą ilością magnezu. ja mam wizytę jutro, mam nadzieję, że z szyjką wszystko ok.

Mysle, ze u mnie to moze byc po prowadzeniu samochodu. I wczoraj i dzisiaj, dzis dodatkowo sie zestresowalam, jak wracalam, bo korek, masa manewrow itd.. wzielam wtedy nospe, dodatkowy magnez i ulzylo, a na noc wezme dowcipnie luteine x2 i jeszcze jeden magnez. Jutro na szczescie moge lezec i odpoczywac. Oby to takie chwilowe bylo :/ bo na wizycie wszystko dobrze. Szyjki mierzonej nie mialam, tylko macaną i była w bdb stanie. Za tydz mam wizyte u drugiej gin, to powiem, zeby pimierzyla szyjke.

loi ja po akcji z prowadzeniem auta i skurczach usłyszałam od gina, że mam nie prowadzić auta ( czytałam zresztą, że po 20 tc nie powinno się już prowadzić) i nawet mój mąż który myślał, że za mało jeżdżę sama usłyszał to i już więcej nie poprowadziłam samochodu. Gin powiedział, ze to może wzmagać skurcze i nie ma potrzeby ryzykować. Poza tym u mnie w ciąży spadła koncentracja i za kierownicą miałam więcej stresu - lepiej nie zagrażać sobie i dziecku + innym na drodze i w sumie cieszę się, że gin to potwierdził, że mam nie prowadzić..

Dzień dobry :)
Pleni, dziękuję :) dopytam gin w pon o te prowadzenie samochodu.

Kto kiedy teraz wizytuje? Dziś Pleni, trzymam kciuki za dobre wiesci na samą koncowkę :) moze bedziecie datę CC ustalać już ? :)

Ktora następna na wizytkę? :)

Loi mi też brzuch twardnieje od jakiś 2 dni, w ciągu godziny, 2-4razy. ta się napina i po chwili puszcza, Dzisiaj będe do gina dzwonić co z tym fantem zrobić to dam znać co powiedział.
Pleni kciuki za wizytę.
Edyta udało mi się dzisiaj załatwic sprawę.

Moja Ala też chyba alergik bo wiecznie kaszle, a jak wychodzimy teraz na dwór to dostaje ataków więc pewie to alergia. Daje jej syrop przeciwalergiczny i idziemy do alergologa i laryngologa.
Ja do mycia miejsc intymnych używam żelów z ziaji tych intima.
Ja ostatnio w gorszej formie. Powoli ucze się na obronę. Już mam stresa powoli.

Karola- dzięki za zaproszenie, no ja powiedziałam mojemu M ,że tak jakoś wyszło ,ale żeby sobie pojechał na tego grilla bo mnie poniosło, powiedziałam mu też ,że ja go zawsze najpierw pytam o zdanie i dopiero decyduję i ,że chciałabym aby tak samo robił , no i mnie przeprosił i powiedział ,że teraz się to zmieni i będzie mi mówił o swoich planach wcześniej.
Edytko - no właśnie pisałam wyżej ,że sobie pogadaliśmy i już wszystko jest ok , dziękuję Wam dziewczynki za zrozumienie.

oj twardnieją te wasze brzuszki dziewczyny ,ja trzymam kciuki aby się uspokoiły &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

co do mycia to ja się myję płynem intymnym zawsze ,a też mam skłonność do infekcji i grzybic i nie wiem może faktycznie powinnam się myć samą wodą....

jak wiadomo moja mala tez od urodzenia na nutramigenie.dodatkowo dostaje fenistil z racji azs i moge smialo polecic ostatnia nowosc-latopic.prebiotyk,ktory dodaje sie do mleka.moja ala odkad go dostaje ma skore w lepszym stanie i ogolnie moze jesc wiecej rzeczy.podobno po polrocznej kuracji tym specyfikiem niektore dzieci wychodza z alergi.loi mnie tez od 24tc zaczal stawiac sie brzuch.wyladowalam w szpitalu,dostalam isoptin,fenoterol.jesli nie masz wiecej niz 10 stawian na dobe to nie ma sie czym martwic.tak mowil mi gin.

u nas rano byla burza,teraz wieje okrutnie i jest ok 23st...mala spi juz 1h,posprzatalam chalupke,wczoraj kupilismy telewizor,a dzis znajomi maja nam przywiezc mebelki.

enya mialam ci ostatnio odp,ale zapomnialam.kurde myslalam,ze odrazu przy pierwszym podejsciu uda sie wam a tu znowu cos...dobrze,ze maz cie wspiera biorac pod uwage jego charakter...ze sie nie zniecheca...mam nadzieje,ze wyrobicie sie do konca wakacji i na jesien bedziecie mogli sie starac.

anii co u ciebie??? dawno cie nie bylo? jak dajesz sobie rade? aniunia jak mały???

reklama
narazie mam spokój:tak: poza tym u mnie to wygląda raczej tak, jakby się brzuch spiął i tak trzymał i do tego troszkę plecy bolą, a nie, że nadejdzie skurcz i odpuszcza po chwili:confused:
dziś mam dzień dla siebie, wstałam niedawno i będę się byczyć ile wlezie, jutro podobnie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry