Basiek :-(wspolczuję Tobie ,że musisz oczekiwać na poronienie,bardzo mi przykro....
Juchu No proszę,brzuszek wciągnięty,Ty się lepiej przyznaj czy sobie operacji nie robiłas

jakiejs plastyki

;-)żartuje.
To Ty jak te gwiazdy dwa tyg po porodzie figura jak talala,dobre geny masz super.Moja sis ma duży brzuszek,ale co kązda inacej reaguje,także na wszystko czas przyjdzie.Wspolczuje tego poszytego tyłka,musi boleć wierzę,masz porownanie i cc jak i po porodzie sn.
Zagoi się ani się obejrzysz...jak sobie radzisz teraz masz dwójke zieci a jak syn zareagował na siostrzyczkę?
Mój gin wzbrania się od dawania antybiotyków,ale w sumie on nie zajmuje się tym kierunkiem,jest od czegoś innego,wiec jesli pani doktor stwierdzila ,że trzeba się leczyć antybiotykiem to leczymy,skoro juz tyle domowe sposoby szly w ruch i nic,plus syropy od pani doktor tez nie dzialaly,to nie ma wyjścia....
W każdym bądź razie czuję poprawę.
Byle tylko te skurcze minęły...
Dziś mam bóle podbrzusza,pewnie po wczarajszym badaniu,strasznie spieta bylam wiec tez bolało.
Rowniez piecze w dole krzyza i promieniuje na biodra,jakos bola mnie nogi...pewnie wszystko się rozciąga i stąd ten dyskomfort.
Mam pytanie gestoza objawia sie jakas wysypką czy jak to jest,swędzi mnie wewętrzna storna ud,mam lekką wysypkę,może jakiś uczulenie czy cos,czasem zaswędzą ręce,ale myślę tak sobie że przy gestozie to pewnie świąt jest gorszy ....
w sumie nie szkodzi zrobic badania w tym kierunku....
AAAAA zakupilismy dziś wóżek dla małej,X lander używany jest ale stan dobry,ma nasza mała swój Kiniowóz

także oprocz wózka i 4 par skarpetek nie mamy nic więcej ;-)
OneMoreTime może nto ta jesienne aura tak działa teraz....