• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

liluś czylijuz coraz bliżej pewnie malutka sie urodzi w styczniu,to może to trzepotanie mojej małej to norma,bo to dla mnie nowy ruch małej i dlatego tak analizuje.

Święta,swięta i po świętach :):-Dmnie wyjątkowo męczy zgaga od wczoraj ,zbyt duże urozmawicenie i jednak cięzkie potrawy,więc organizm tak reaguje.

Loi ślicznie Twoje pociechy wyszły,malutka też już fajnie chyba przybrała na wadze.Super :-D

reklama
kobietki już raczej noworocznie:biggrin2: bo z życzeniami na BN nie zdążyłam :-D życzę Wam dużo zdrowia, uśmiechu, "pokoju" z mężami/partnerami ;-)oraz dużo radości z dzieci, niech zdrowo rosną :tak: spełnienia marzeń i oby nadchodzący Nowy Rok 2014 był lepszy od poprzedniego ;-):biggrin2:

nisiao jeśli odczuwasz ruchy dziecka jakich wcześniej nie czułaś koniecznie powiedz o tym ginowi na wizycie, kiedy masz ktg? Będziesz widziała wówczas gina?

kat, liluś oby szybko i sprawnie poszło &&&&
loi słodziaki na fotkach :-) Hania sporo przybrała :tak:

neta
dzięki za pamięć, u nas jak zwykle rozgardiasz hyhy, rehabilitacji ciąg dalszy, mała coraz więcej potrafi, łapki ma ciągle w buzi a zębów brak, jak słyuszy mama to mnie wzrokiem szuka, jestem w niej absolutnie zakochana. księżniczka najlepiej się czuje na rękach więc się z mężem często wymieniamy by coś zrobić hehe, czasu jak na lekarstwo. trzymam za Ciebie cały czas kciuki &&&&

martussia buziaki dla Was :* fajnie Cię czytać

małgonia za wizytę &&&&

martka witaj, światełko dla Aniołka
[*] prolaktyna może mieć z tym zwiazek jak najbardziej, różnie działa u różnych kobiet, u jednych może być przyczyną poronień bo upośledza działanie ciałka żółtego a u drugiej blokuje owulację, bywa, że u trzeciej wysoka nawet nie przeszkadza wcale. U Ciebie trzeba ją brać jako możliwą przyczynę.

tekla piękne zdjęcia, dużo zdrowia dla maluszka-wstydnisia (lub wstydnisi :) ) i oby z tym szwem wszystko poszło dobrze :)

kłaczek przytulam, życzę dużo sił..

kat ja rozmawiałam z brzuniem, dotykałam go, śmiałam się do niego itd. ;)

co do pierogów.. na święta jadłam tylko kurczaka którego sama sobie upiekłam w żaro.. ehh, odbiję sobie w przyszłym roku :-D jeśli chodzi o rozstępy mam z czasów młodości na piersiach i udach a z czasów ciąży nic, na brzuchu nie pojawiło się nic, używałam balsamu i oliwki z rossmana ( tak kat - ten zapach z czasem jest wkurzający :-D) a moja mama po dwóch ciążach ma masakrę rozstępową na brzuchu.. pamiętajcie tylko, ze masowanie brzucha okrężnymi ruchami przy wcieraniu jest niewskazane - pobudza czynność skurczową macicy - ja wcierałam kilkoma pionowymi ruchami i czekałam aż reszta sama się wchłonie.

Ostatnia edycja:
Kat, i co? I co? :-) jak po nocy?

My w koncu mielismy spokojną noc. Oby tak dalej.. tfu tfu..

Mam problem z chrzestną :-( ktory juz tu na forum byl poruszany. A mianowicie jest w ciaży, dowiedziala sie od swojej tesciowej, ze ciezarna chestna byc nie moze i teraz sie glowi... :-(

Loi, fajowa ta Twoja mala. A za zdjęcie z kupa bedzzie Ci bardzo wdzięczna za kilka lat, na pewno :P

Noc spokojna w odróżnieniu od wczorajszej, pobudki tylko na siku, skurczy kompletnie brak, nospa w odstawce. Maluch się wcale nie spieszy. Za to ja się obudziłam z bólem gardła, katar coraz gorszy. Szlag by to trafił, jak mi się to w zapalenie oskrzeli przerodzi (a zazwyczaj tak się robi) to się zalamie. Pewnie na święta ktos mądry mnie o całował nie zważywszy na swój stan zdrowia. Zła jestem, czuje się marnie. A tyle czasu się uchowalam. I nawet prenalenu nie moge się napić, bo cholerstwo wybitnie słodkie. Miód z cytryna też odpada. A ten cały prenatal gripcare nic nie daje :(

Dziewczyny proszę Was o kciuki iwielkie i modlitwę za malutkązeby było wszystko dobrze.
Jade do szpitala,mam jechac na KTG
bOLI MNIE ŻOŁĄDEK,ale też wyczulam jakby mala się drżala w brzuchu i teleon do gina,na szczescie jest dziś w szpitalu,więc kazal przyjechac na 9 przed 10
Lepiej to sprawdzić,boje się

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry