kobietki już raczej noworocznie
bo z życzeniami na BN nie zdążyłam
życzę Wam dużo zdrowia, uśmiechu, "pokoju" z mężami/partnerami ;-)
oraz dużo radości z dzieci, niech zdrowo rosną
spełnienia marzeń i oby nadchodzący Nowy Rok 2014 był lepszy od poprzedniego ;-)
nisiao jeśli odczuwasz ruchy dziecka jakich wcześniej nie czułaś koniecznie powiedz o tym ginowi na wizycie, kiedy masz ktg? Będziesz widziała wówczas gina?
kat, liluś oby szybko i sprawnie poszło &&&&
loi słodziaki na fotkach :-) Hania sporo przybrała
neta dzięki za pamięć, u nas jak zwykle rozgardiasz hyhy, rehabilitacji ciąg dalszy, mała coraz więcej potrafi, łapki ma ciągle w buzi a zębów brak, jak słyuszy mama to mnie wzrokiem szuka, jestem w niej absolutnie zakochana. księżniczka najlepiej się czuje na rękach więc się z mężem często wymieniamy by coś zrobić hehe, czasu jak na lekarstwo. trzymam za Ciebie cały czas kciuki &&&&
martussia buziaki dla Was :* fajnie Cię czytać
małgonia za wizytę &&&&
martka witaj, światełko dla Aniołka
[*] prolaktyna może mieć z tym zwiazek jak najbardziej, różnie działa u różnych kobiet, u jednych może być przyczyną poronień bo upośledza działanie ciałka żółtego a u drugiej blokuje owulację, bywa, że u trzeciej wysoka nawet nie przeszkadza wcale. U Ciebie trzeba ją brać jako możliwą przyczynę.
tekla piękne zdjęcia, dużo zdrowia dla maluszka-wstydnisia (lub wstydnisi

) i oby z tym szwem wszystko poszło dobrze
kłaczek przytulam, życzę dużo sił..
kat ja rozmawiałam z brzuniem, dotykałam go, śmiałam się do niego itd.
co do pierogów.. na święta jadłam tylko kurczaka którego sama sobie upiekłam w żaro.. ehh, odbiję sobie w przyszłym roku

jeśli chodzi o rozstępy mam z czasów młodości na piersiach i udach a z czasów ciąży nic, na brzuchu nie pojawiło się nic, używałam balsamu i oliwki z rossmana ( tak
kat - ten zapach z czasem jest wkurzający

) a moja mama po dwóch ciążach ma masakrę rozstępową na brzuchu.. pamiętajcie tylko, ze masowanie brzucha okrężnymi ruchami przy wcieraniu jest niewskazane - pobudza czynność skurczową macicy - ja wcierałam kilkoma pionowymi ruchami i czekałam aż reszta sama się wchłonie.