Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
męczą cię mdłości? to dobry znak, wiesz i czujesz że jesteś w ciąży, chociaż wiem że to nic przyjemnego, też się męczyłam, jadłam płatki fitness, piłam wodę z cytryną, czasami migdały pomagały, czasami nic nie pomagało bo jedzenie "rosło" mi w buzi, ale to minęło, tzn nadal potrafi mnie zemdlić od jakiegoś zapachu, szczególnie rano, ale już jest o niebo lepiej :-) w którym jesteś tygodniu? będę trzymać kciuki za wizytę &&&&&&&&
Tak po cichu myślę, że będzie dziewczynka- wyglądam fatalnie. W poprzedniej ciąży emanowałam miłością i pięknem, a teraz....
. Dzisiaj piękna pogoda, wysokie ciśnienie, więc samopoczucie lepsze. Troszkę mnie mdli, ale dzisiaj dla odmiany mam śpiocha, tylko jedzenie i drzemka 
. Czy to u fryzjera, czy na gości, których zaprosiliśmy, czy na zamówioną paczkę. Jakkolwiek źle to zabrzmi, gdybyśmy wszystko wiedzieli od razu, to życie byłoby nudne. Nawet te złe doświadczenia, które zbieramy.