MisiaMonisia
Fanka BB :)
Poroniłam samoistnie. Antybiotyk dostałam kilka dni po tym ponieważ pojawił mi sie stan zapalny. Jeżeli jutro będzie mnie nadal bolało to rzeczywiście podjadę do lekarza.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no w Norwegii to trzeba samemu o siebie zadbać;-) to pierwsze usg choć państwowe, było wymuszone przeze mnie a lekarz który je robił miał to i tak w d... co tam zobaczy, pięć razy mnie uprzedził że może nic nie być widać bo jest za wcześnie, tym czasem to był 7 tc a dziecko wymiarami wskazywało na 8
a to drugie usg co miałam to już prywatnie, zapłaciłam za wizytę 1000 kr ale warto było :-) jeżeli po świętach tu wrócimy i będzie trzeba to znowu pójdę prywatnie, szkoda tylko że mieszkam na takim zadupiu że do prywatnej kliniki mam 3-4 godziny drogi i to jest już cała wyprawa, dzień wolny dla męża itd...
kiedy będziecie mogli się wprowadzić?
Aha! no i to końcówka 9 tyg, ale miałam długie cykle, więc dziecko jest ok 1 tydz do tyłu