Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale jak już zaczęliśmy to za pierwszym razem i teraz już prawie trójka z przodu...
kiedy to zleciało... miłego pobytu w Norwegii, u nas teraz ciepło, nawet na plaży ostatnio byłam :-) 

byłam w szoku i nic nie powiedziałam ale później się z mężem naśmialiśmy z tego 
Idź może do lekarza, może jakiś krwiak skoro dalej płynie. Nie ma co gdybać.Hej dziewczyny znowu mam pytanie po dwóch dniach od zakończenia okresu znowu mam okres. Czy któraś z was może wie co to za cholera może dziać się w moim organizmie?

. Jak by to była moja wina, czy to genetyczna, czy że niedostatecznie na siebie uważałam. Na dodatek te alkoholiczki, palaczki, wystające pod blokiem, zasmarkane wiecznie nastolatki- to one urodzą zdrowe dzieci. A kobiety chuchające i dmuchające na siebie będą miały problemy. I gdzie tu sprawiedliwość?
. Tzn. jadłam to za dużo powiedziane- kupiłam i spróbowałam <bleee> Ale taki dobry domowy to bym zjadła... 
. To przecież jedno z najbardziej polecanych miejsc na sport dla kobiet w ciąży... 

. Jakoś mi lżej teraz, że z Kobietką wszystko w porządku 

z Zuzią taki brzucho miałam w 15 tygodniu..