Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)
dlatego nie ustaliliśmy nic, bo z jednej strony nie chcemy odkładać starań a z drugiej nie chcę wesela w ciąży... chyba,że wtedy jednak bez tańców...

) ale z drugiej strony po porodzie zaczną się poważne obowiązki, opieka nad maluszkiem, karmienie itd... nie wiem jak sobie poradzę, do póki mała jest w brzuchu jest z nami a tak na prawdę niczego nie potrzebuje... to bardzo komfortowa sytuacja ;-) ostatnio oglądałam na youtubie one born every minute, w Pl znane jako "porodówka" i jak tak patrzyłam na te kobiety to każda w końcu urodziła, więc i ja chyba urodzę... ale i tak boję się poważniejszych komplikacji, niedotlenienia, porodu kleszczowego, awaryjnej cesarki itp... w obcym kraju do tego boję się że nie będę rozumieć co się dzieje z dzieckiem i przez to nie zareaguję odpowiednio... ehhh dużo obaw we mnie siedzi ale cóż, zdaję się na łaskę Boga, co ma być to będzie...
&&&&&&&&&&&&&&&&& Miałaś kiedyś do czynienia z niemowlakami?
Mój J czasem pyta po co to oglądam i się dołuję (bo często płaczę ), ale dla mnie to jest terapia. Przekonuję się, że kobietom na całym świecie się udaje, nawet jak są komplikacje, więc może i mi się kiedyś uda....
.
.

Doris - to oczekiwanie jest najgorsze...zawsze mi się wydawało, że Kobietom które mają już dzieci łatwiej pogodzić się ze stratą, ale potem stwierdziłam, że g***o prawda... strata to strata, nie ma się prawa tutaj użalać kto bardziej cierpi.
One More Time powiem Ci szczerze że podziwiam Cię za tą cierpliwość z testowaniem;-) Ja zaczynałam testować w 8-9 dfl a kończyłam 13-14 dfl przy czym potrafiłam robić np. 2-3 testy dziennie:-) Przy czym żeby nie zbankrutować zamawiałam hurtem na allegro testy paskowe a jeśli już coś wyszło to wtedy kupowałam test sklepowy.