Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
&&&&&&&&
że niby mam ciałko żólłte. Kazał mi zrobić progesteron jeszcze raz. Juz jestem po kluciu.
może mnie tak natura stworzyła
a tu przytulance tylko raz były
bo nie miałam skoku większego niż 3 kreski
więc o co kaman w tym wszystkim
Tobie również GRATULUJĘ! Pytałaś co tam u mnie... Ja głównie udzielam się na wieściach od rozpakowanych bo tylko na tyle mi starcza czasu i to nawet nie zawsze. Moja córa zrobiła się taką złośnicą, ze mi już ręce opadają. Rzuca się po podłodze wygina w łuk, przelewa się przez ręce. A ja próbuję to wszystko ogarnąć.
mówiłam, że nie taki diabeł straszny...;-) podoba mi się zmiana toku myślenia. Ja od początku tej ciąży powtarzam sobie, że przecież teraz MUSI się udać, musi w końcu być dobrze!!! I właśnie teraz tak będzie!! I widzisz Doris jak to jest, jednego Aniołka straciłaś w maju...i w maju też Aniołek powróci do Ciebie...tak po prostu miało być :* dużo spokoju Kochana!
po cichutku gratuluję i zaciskam kciuki żeby wszystko poszło gładko tym razem!! Na obu testach widać kreseczki ;-) super!!
jakoś wyjątkowo szybko czas ucieka tym razem ;-)
już miałam wizji przed oczami milion pięćset...ale w końcu łaskawie kopsnął...odetchnęłam z ulgą i poszłam spać
wychodzi na to że wieczorem jest po prostu mniej aktywny