MisiaMonisia
Fanka BB :)
Doris przykro mi Kochana :*
Martavel ja Ciebie pamiętam
Kurcze ale słodki ten Twój Szkrab
Jak słodko zasłonił buźkę......mały wstydzioszek :-)
Oluś.........czyli płeć juz znasz.........Gratulacje :-) To Nam zrobiłaś niespodziankę wpadając po takim czasie i pisząc że to już 14 tc ......:-) Czekamy na Twój suwaczek ;-)
Angelstw żyję żyję
.... Gratuluję udanej wizyty :-)
Ja wizytę mam dopiero 1 października .....czyli za 2 tygodnie.....Posłuchamy bijącego serduszka........aż nie mogę się doczekać
.Ciekawa jestem na kiedy dostanę skierowanie na usg.......Już bym chciała poznać płeć Maluszka
.
W którym tygodniu ciąży mozna wyczuć ruchy dziecka? Bo jak na razie u mnie cisza.........nic się nie dzieje..........ale pewnie jeszcze za szybko.
Martavel ja Ciebie pamiętam
Kurcze ale słodki ten Twój Szkrab
Jak słodko zasłonił buźkę......mały wstydzioszek :-)Oluś.........czyli płeć juz znasz.........Gratulacje :-) To Nam zrobiłaś niespodziankę wpadając po takim czasie i pisząc że to już 14 tc ......:-) Czekamy na Twój suwaczek ;-)
Angelstw żyję żyję
.... Gratuluję udanej wizyty :-)Ja wizytę mam dopiero 1 października .....czyli za 2 tygodnie.....Posłuchamy bijącego serduszka........aż nie mogę się doczekać
.Ciekawa jestem na kiedy dostanę skierowanie na usg.......Już bym chciała poznać płeć Maluszka
.W którym tygodniu ciąży mozna wyczuć ruchy dziecka? Bo jak na razie u mnie cisza.........nic się nie dzieje..........ale pewnie jeszcze za szybko.
tak przykro mi się zrobiło, tak kciuki trzymałam...aż wierzyć mi się nie chce że to prawda, przecież beta tak ładnie przyrastała... w takich momentach powraca to jedno jedyne pytanie, którego bardzo mocno staram się unikać...ale w takich sytuacjach nie potrafię i pytam "DLACZEGO?" Czemu my? Przecież każda z nas pragnie tego dziecka bardziej niż nie jedna osoba która jakoś tam przypadkiem zachodzi w ciążę...ehh życie potrafi być tak okrutne że aż przerażające. Trzymaj się jakoś Kochana, pewnie najkorzystniej byłoby gdyby organizm sam się oczyścił...normalnie nie mogę nawet o tym pisać. Po prostu napiszę że wspieram :* Bądź silna!
tzn główką skierowany był w dół