reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

naala pewnie, że prywatnie można, ale same badanie to 600 zł + wizyta u genetyka (nawet nie pytałam ile). Jednak i tak zamierzam wkrótce wnioskować o sanatorium, więc zobaczę najpierw jak mi się z wyjazdem ułoży. Zawsze można zrezygnować z kolejki do genetyka
misia, neta zdrowiejcie szybciutko
angelstw to sobie termin Jaś wybrał:-D Gratulacje!!!!!!!!!!!
one jakieś zmiany dzisiaj?
martavel &&&&&&&&&&&&& żeby wszystko dobrze było!!!!!!

reklama
martavel, &&&&&&&&&& za jutrzejszą wizytę. Na porządnym sprzęcie na pewno nie będzie żadnych wątpliwości,że wszystko jest w porządku :tak::-)

a ja mimo najszczerszych chęci nie przejmę tego Jaśkowego brzuszka :-( zrobiłam dzisiaj test i wyszedł negatywny do bólu :baffled: zero złudzeń, żadnych cieni. @ jeszcze się nie rozkręciła, ale jestem przekonana, że jak ciśnienie ze mnie zejdzie całkowicie i to tam odblokuje i poleci...
Zrobię sobie te badania kontrolne i będziemy próbować w marcu. Choć szanse odrobinę mniejsze, bo J tylko na 3 dni przylatuje, ale zobaczymy co życie przyniesie...:baffled:

Martavel
Dobrze, że jesteś umówiona do zrobienia usg na lepszym sprzęcie.Będzie dobrze!!!Musi być!:tak:

One
Z własnego doświadczenia powiem tak: test pozytywny, w poprzedniej ciąży, wyszedł dopiero za 3 razem! Jeżeli franca@ nie przyjdzie olej sikacze i jed ź na bete!

OneMoreTime a ja nadal wierzę ze testy robią Ci tylko "psikusa".....pamiętaj ze dopóki nie ma @ to jest nadzieja...i trzeba wierzyć.....Przytulam i dalej zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&

Martavel ....2 kg w 34 tc to wg Twojej gin za mało czy za dużo?
Mój w 31 tc wazył 1910 g i lekarz jak wypisywał mnie ze szpitala to spojrzał na opis usg i powiedział "może być jak na 31 tc"......a ja głupia nawet nie zapytałam czy to dobra waga czy nie......do dziś w sumie nie wiem jak miałam odebrać te Jego słowa :eek:
A jak ja patrzyłam w domu na opis to głowka wypadała na ponad 3 tygodnie starszą od reszty.....Ale moja gin powiedziała że jest wszystko dobrze. Mam nadzieję.

Kochana trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.....&&&&&&&&&&&&&&& Daj jutro znać.

Ja tez jutro wizytuję.....Także poproszę o kciuki!!!

Nie wiem jak ja wyleżę na KTG.....bo leci mi z nosa ciurkiem i mam straszny kaszel......Dzis w nocy w ogóle nie spałam...Do tego jeszcze brzuch mnie bolał po bokach......siedziałam na brzegu łóżka i go masowałam....

Ostatnia edycja:
Misia, za wizytowanie &&&&&&&&&&&&&&&

Jestem przekonana, że @ przylezie, bo w poprzednich ciążach testy wychodziły mi przed terminem @ no i objawy też jakieś mi się wcześnie pojawiały a tym razem nic...:baffled: to, że @ się nie rozkręca świadczy moim zdaniem tylko o tym, jak bardzo się stresowałam niestety :confused2:
Już się przestawiłam na następny cykl, o ile mi się nie poprzesuwa za bardzo przez te stresy ... ehh...

Witajcie
Poczytałam co u Was i jestem na bieżąco.
A u mnie dziś 15dc, wczoraj miałam mega ból owu wieczorkiem. No zobaczymy co to będzie, na nic się nie nastawiam.

Angelstw
...ale się cieszę że Jaś już na świecie z Tobą. Niech rośnie zdrowo. Czekam na relację z porodu

Naala...jak u Ciebie ze starankami???

MisiaMonisia...jak Twój cukier? Bo skakał jak Angelstw rodziła. Kciuki zaciśnięte. Daj znać po wizycie

Mashafre.
..jak się czujesz? U Ciebie już połówka

Martavel
....na pewno wszystko będzie dobrze. Najważniejsze, że jutro idziesz na USG i wszystkiego się dowiesz. ja bym zrobiła tak samo.

Olasec, Lumia, Ona1227, Alza, Kwiatuszekk23, Martaha123, Magda88, Kinia, Kifsi, Anty2 i RESZTA witajcie!!!

Kaira24
...co u Was? Jak Twoja królewna?

Neta81...jak zdrówko?

OneMoreTime
...póki @ nie ma jest nadzieja. Jak na dziś masz termin, a do jutra nie przyjdzie zatestuj ponownie. A co do objawów to ja je czuję co miesiąc:szok::cool: a w ciązy nie jestem. Bo sama je sobie wkręcam. :-)

Doris dzieki, ze pytasz :) w dalszym ciagu mam bardzo uciazliwy, duszacy kaszel i slaba jestem ale do pracy juz chodze.
Lumia kochana Ty mozesz juz testowac, moze tak... jutro rano? jakas fajna wiadomosc bylaby na poczatek dnia no i brzuch po Jasku bylby przejety :)

martavel nie martw się, ginka musiała Ci powiedzieć, że coś ją gnębi ale to na pewno sprzęt - skoro wcześniej nic nie wykazało, zwłaszcza na tym dokładnym, to myślę, że nie masz się co stresować... (wiem, wiem - łatwo mówić)... trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :-)

MisiaMonisia, choroba jak nie można wziąć żadnych "wspomagaczy" to nieciekawa sprawa, sama dopiero co byłam przeziębiona i wyjątkowo długo mnie trzymało. Kichanie mnie zawsze wkurza, bo tak brzuch mi się spina...

Doris - czuję się b. dobrze (tfu tfu, żeby nie zapeszyć...) ;-) dokucza mi ból głowy co jakiś czas i ból pleców, ale generalnie w porządku :-) dziś u mnie 19 t 6 d, leci czas szybko. Jutro mam wizytę u ginekologa, a wczoraj miałam badania. Robiłam glukozę bo mi zlecili (chociaż wydaje mi się, że jakoś wcześnie...) i nawet w porzo to przeżyłam... :-) a za tydzień mam połówkowe, także czeka mnie stresujących parę dni przed, jak zwykle przed usg...

angelstw - mam nadzieję, że pielęgniarka laktacyjna pomogła i dajecie z Jasiem radę :-)

OneMoreTime - nadzieja jest dopóki @ się nie rozkręci, także kciuki nieustające... mi w pierwszej ciąży test pozytywny wyszedł po paru dniach od spodziewanej @...

a dziś mam wizytę u hematologa... także zobaczymy co i pani doktor powie, i dowie się w końcu, że w ciąży jestem :-) bo wizyty u niej mam co jakieś pół roku.

Miłego dnia Dziewczynki :-)

reklama
Martavel za wizytę&&& Moja gin ma super sprzęt, byłam u niej dzień przed porodem i w oszacowaniu wagi małej pomyliła się o jakieś 300g. Wiem, że się martwisz, ale na pewno mały jest zdrowy jak ryba:tak:

Anty no to rzeczywiście masakryczne ceny:szok: Mam nadzieję, że ułoży się po Twojej myśli&&&

One puki nie ma@ sama wiesz;-) Jeszcze macie utrudniony dostęp do siebie, co też nie ułatwia sprawy, ale na pewno w końcu jakaś fasolka się wstrzeli:tak: No tak to jest niestety, staramy się nie myśleć, nie stresować...Chętnie odpalę stówkę temu, kto mi zdradzi tajemnicę jak to zrobić;-) Trzym się, nie łam się:-D

Lumia złamałaś się, był dziś teścik???

Doris dzięki za pamięć:-) U mnie jeszcze tydzień do owu, ale starania już zaczęliśmy:cool2: Marzec jakoś tak optymistycznie mnie nastawia i mam przeczucie, że któraś z nas walnie nam tu piękny teścik:tak: Kciuki za wasze starania&&&

Misia &&&

Magda a Ty nie masz dziś wizyty przypadkiem? Jakby co to kciukasy&&&

Do góry