Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Przykład Mashy pozwala być dobrej myśli :-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Tydzień z 5 dzieci dał mi się we znaki i chyba kolejny tydzień będę odpoczywać i dochodzić do siebie
Moja niunia po 2-dniowym leniuchowaniu znów mnie troszkę okopuje :-) to dobrze, bo oczywiście zaczęłam się martwić nie na żarty 

ehh.....
I ma "zabójczą" czuprynkę :-) 
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ogromniaste :-)
Wczoraj przez moją i sąsiednie wsie przeszła nawałnica.......Traba powietrzna zdmuchnęła domy, samochody, drzewa.....wszystko co napotkała na swoje drodze
No i oczywiście &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za powodzenie operacji mamy
Ja również się boję siły natury....
wszystkie, które nam się podobają są w czołówce najczęściej nadawanych w PL od ok. 10 lat. Jakoś tak wolałabym tego uniknąć
ale zobaczymy co na końcu podpowie serce :-) Nieustanne kciuki za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
czasami mam wrażenie, że od samego powąchania jakichś pyszności przybywa mi kilogram
ale staram się już aż tak bardzo nie przejmować i jeść normalnie, bo był czas, że zaczęłam fiksować i chodzić głodna...