Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jesteśmy z Tobą
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
opryszczka na ustach już prawie wygojona a pojawiły się zajady w kącikach...
odrobinę bardziej plecy bolą i pobolewa w pachwinach, ale to chyba na tym etapie jak najbardziej normalne. I tak leci...

a jak pozwolę sobie na czekoladowe słodycze, to MASAKRA... tak jak Ty, staram się pić na czczo przegotowaną wodę z cytryną, jeść śliwki suszone, sporo wody w ciągu dnia a ostatnio zaopatrzyłam zamrażarkę w różne warzywa na patelnię, które zajadam na obiad i muszę przyznać, że jest lepiej
pozwalam sobie też na coś słodkiego, ale już bez czekolady.
poza tym mam też do kompletu hemoroidy, więc jest fajnie
dlatego też ja staram się więcej czasu spędzać na stojąco, by jej to ułatwić - leżenie raczej nie pomaga 
większość ubrań noszę swoich sprzed ciąży - na szczęście była moda na luźne ubrania i nadal w nie wchodzę, choć nie wyglądają tak fajnie jak ciążowe
zrobiło się zimno i największy problem mam z kurtką, żadna nie pasuje a szkoda mi kupować kurtkę na miesiąc
może zapytam teściową, czy ma jakąś na zbyciu - ma spory brzuch, więc może akurat...