Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Renata,ja wśród tych badań wpisałam Ci żebyć zbadała toxo
Renata83 Nie spodziewaj się, że hist-pat. da Ci jakąkolwiek odpowiedź. W większości przypadków nic z tego badania nie wynika. Może doszło do jakiegoś błędu genetycznego i organizm sam zdecydował o zakończeniu ciąży. Donosiłaś 3 ciąże, więc na pewno doczekasz się i kolejnego maleństwa. A 33 lata to nie jest wcale dużo. Ile kobiet w obecnych czasach rodzi pierwsze koło 40stki...
bynajmniej staram się nie myśleć źle bo jaki by to miało sens gdybym zabieralam się za dzidziusia z jakism strasznym przekonaniu ze przeżyje znów to samo wiadomo ze nic nie da się przewidzieć wiec myślę ze co ma być to będzie a wierze bardziej w to ze będzie dobrze 

nie sądziłam, że aż tak bardzo będzie, bo w tym roku kończy 11 lat ... gdy J mówi do Kai " słoneczko moje" itp. to on zaraz woła "a ja to co?" no i w ogóle dużo takich różnych sytuacji... ale wraz z upływającym czasem mam wrażenie, że oswaja się z sytuacją