reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc Kochane. pisze rzadziej ostatnio bo w sumie to sie nic nie dzieje ale staram sie was czytac :) zajelam sie konczeniem pisania mojej pracy licencjackiej bo w styczniu mam oddac. ciezko to idzie bo malutka mnie absorbuje ale czasem maz jej pilnuje i wtedy cos popycham. no i wciaz handluje na allegro, ksiazki na sprzedaz mi sie koncza, ubranka po Marcysi tez juz w wiekszosci poszly ale wciaz wyrasta z kolejnych i wystawiam na biezaco. dostalam 2 duze paki pampersow premium care dwojek ale mala juz mi wyrosla, czy moze ktoras z Was by chciala odkupic za okazyjna cene?
Dzis ide na wizyte poporodowa, mialam isc 6 tyg po ale jakos mi sie zeszlo bo najpierw dlugo plamilam a w zeszlym tyg juz mialam @. najlepsze ze krwawienie bylo tak silne ze musialam kupic podklady poporodowe bo nic nie pomagalo :/
Alza- twoj Olus to faktycznie niezly ananas, ciekawa jestem co moja bedzie wymyslac a mieszkamy na 4 pietrze wiec zawalu dostaje na sama mysl o oknach i balkonie...
Misia- rewelacja z ta praca, ja sie strasznie boje ze nic nie bede mogla znalezc na moim wypizdziu a zeby pracowac w zawodzie musialabym jezdzic do warszawy a nie chce Marcysi oddawac do zlobka na 10- 12h.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i brzuchatki i oczywiscie pamietam w modlitwie o dzieciaczkach z problemami zdrowotnymi.
Dzis jest amerykanski Thanksgiving i jako ze jestem zwiazana z tym krajem to obchodze to swieto i bardzo je lubie. to taka okazja zeby siasc przy stole z bliskimi i glosno powiedziec za co jestesmy wdzieczni w zyciu. dla mnie najpiekniejszy moment to jak podchodze do Marcysi lozeczka a ona od razu szeroko sie usmiecha :D mala rzecz a tak cieszy. musze sie pochwalic ze mala od poniedzialku przesypia cale noce, jestesmy bardzo szczesliwi ze nam sie takie grzeczne i wspaniale dziecko udalo :)

reklama
Mamcia inaczej sobie Ciebie wyobrażałam ;) Piekni Wy :*

Nafoczka cudny synuś :)

Kwiatuszku trzymam kciuki za Was &&&&&& :*

OneMoreTime Nikos spał w samym pajacyku bez stopek. Czyli z golymi girkami :) Tyle ze u Nas w domu w nocy się nie pali w piecu więc nad ranem jest chłodno. Zawsze spal/spi przykryty kołderką.
Teraz śpi w pizamce 2-częściowej.

Kwiatuszek Zaciskaj nogi! Medycyna teraz działa cuda, więc nic się nie martw. Każdy tydzień a nawet dzień jest bardzo ważny!
mamcia Ja Ciebie też inaczej wyobrażałam :p
gloria To ty taka młoda jesteś, że dopiero licencjat? Ale Ci fajnie :p

Witch mam 32 lata wiec troche pozno sie wzielam za studia...po prostu 8 lat mieszkalam za granica a tam skonczylam kosmetologie a w Polsce poszlam na anglistyke bo chcialam byc tlumaczem, jednak teraz bardziej bym wolala uczyc wiec moze magisterke zrobie w tym kierunku.

gloria No to bardzo młoda - tak samo jak ja ;-) Ale serio chcesz być nauczycielką? Ja bym nerwowo nie wytrzymała patrząc jak inni nie rozumieją :p

reklama
Do góry