Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i slucham discopolo?

Kaja spała już w śpiworku, ale takim cienkim letnim no i już chodzi, więc u nas to się nie sprawdziłoOne takie zdanie do mnie dotarło, że dzieci śpiące w śpiworkach później zaczynają chodzić, ale czy to prawda? Nie mam pojęcia. Olek od samego początku śpi pod kołderką. Rzuca się po całym łóżku jak wsza na grzebieniu. Przykryty jest może 5 minut po zaśnięciu. Moja mama wstawała i nas przykrywała. Ja bym nie dała rady, nigdy bym się nie wyspała. Jak jest zimno, to czasami zakładam mu dwie warstwy na klatę (np. body na krótki rękaw i pajacyk) i podkręcam kaloryfer. Jak się wykopie, to trudno, ale przynajmniej nie zmarznie.

Dawałam jej od wtorku codziennie po 1 miarce zwykłego mleka (zgodnie z zaleceniem alergologa), żeby sprawdzić czy może już przeszła jej ta nietolerancja i od tej pory tylko jedną noc przespała spokojnie. Poza tym co noc wierciła się i/lub popłakiwała. Więc dzisiaj już jej tego mleka nie dałam. Siostra mówi, że to może być wirusówka.... i teraz się zastanawiam:
jestem w kropce.... 

poszukam czegoś takiego a póki co noce się ochłodziły, więc pajacyk i najpierw kocyk a później jak kładę się spać zamieniam kocyk na kołderkę i jest ok.
) w dwupaku
najważniejsze,że brzuch miękki, szyjka długa i zamknięta 
nie wiem co doradzić, bo Kaja od 3 miesiąca rozpieszcza mnie w tym temacie...
(za wyjątkiem jakichś chorób, intensywnego ząbkowanie itp. oczywiście
)