• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Magdalena dobrze pamietam Ty mialas podejrzenie.hipotrofii?
Bylam dzis.na.usg i dr stwierdzil.że brzuszek jest o 2 tyg mniejszy niz wychodzi z om. Jak bylo u Was?
Az mnie glowa rozbolala. Dr stwierdzil ze niea.sie czym.martwic ale ja.juz.sobie do glowy dobieram...

Kwiatuszku nie masz się czym martwić, Ala jest hipotrofikiem. Brzuszek był u nas mniejszy o 4-5 tyg. Jak już wcale nie przybierała to wywołali mi poród w 38 tyg, ważyła 2490, była szczuplutka ale poza tym zdrowa jak rybka. Przez niską masę urodzeniową mamy troszkę więcej wizyt kontrolnych aby sprawdzić czy ładnie przybiera i dobrze się rozwija :) Spróbuj pić Medargin mi lekarz zalecił, to suplement diety który poprawia przepływ pomiędzy dzidzią a łożyskiem, najważniejsze to kontrolować brzuszek. Dzieci rosną w brzuszku skokowo, brzuszek na kolejnej wizycie może być już w normie :)

Ostatnia edycja:
Kwiatuszku będzie wszystko dobrze :)
W którym tc jesteś?

Dziś byłam pierwszy dzień w pracy :) Dostałam umowę na rok, kolejna będzie na czas nieokreślony.
Nikos został w domu z tatą :)
Bardzo dobrze zniósł rozstanie z czego bardzo się cieszę.
Tyle ze jak wróciłam do domu to nie odstepowal mnie na krok :)
Chyba ja bardziej tesknilam za Nim, niż On za mną :p

Agatush kochana gratuluję trzymam kciuki

Ja ruszam z kopyta trening zaliczony waga 61 wymiary w normie a jak moje laski? ????
Nowy Rok nowe cele i czas spełniać marzenia życzę Wam super efektów.

Staraczkom 2 kresek i różowych bobaskow.

Oczekujacym zielonego światła.

A mamusiom zdrowia dla pociech.

Ciężarówką szczęśliwych rozwiązań; )

Agatush super, gratuluję :-)

MisiaMonisia super, że dostałaś umowę na rok. Współczuję bardzo tęsknoty. Początek jest najgorszy.

Lenka zrób test z krwi.

Mamcia2014 ja ćwiczę nadal ale kurde nie chudnę nic. Zaczynam pić wodę i daje sobie miesiąc i jak nie będzie lepiej to idę do lekarza.

Dziewczyny wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry