Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Funiu dziękuję Ci bardzo bardzo! Jest nadzieja ze nie będzie tragedii. Chociaż ja dziś w 28 dc jestem. Czyli normalnie juz powinnam dostać...@Roxie pewnie ,ze zapytaj .
Ja musze brac bo mam duzo poniezej normy i szczerze mowiac czulam ,ze tak jest[emoji4]
Po zeszlej ciazy mialam identycznie.
@margotka masz dokladnie ta sama sytuacje co ja.
Tez mialam torbiel na jajniku 4 cm i to bylo gdzies w okolicy 20 dc a miesiaczke na szczescie dostalam normalnie.
Byalm tez po miesiaczce u drugiego gina na nfz,nie bardzo chcial zrobic usg,oczywiscie nie przyznalam sie ,ze mam torbiel tylko prosilam zeby zerknal na jajniki czy wszystko w porzo no i sparwdzil i torbili nie bylo[emoji4]
A zrobila Ci sie z tego powodu ,ze w czasie kiedy pecherzyk mial peknac w twoim organizmie dalej bylo bhcg i organizm zglupial[emoji4]
Zyj normalnie i okres przyjdzie a jak nie to na wywolanie tez chyba luteine sie bierze ale nie jestem pewna na 100%
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Roxie ja o ciążę starałam się dwa lata wiec to musiałby być cud żebym zaszła w pierwszym cyklu. Myślę że z tym zachodzeniem to sprawa indywidualna. Ja ufam tej lekarce i na pewno nie pozwoliłaby mi gdyby coś było nie tak. Generalnie macica jest gotowa. Tylko ten pęcherzyk na jajniku blokuje póki co dalszy rozwój sytuacji. Czuje faktycznie ze on mnie boli a jednocześnie czuje się jak przed okresem. Mam nadzieje ze nie będę musiała mieć wywoływanej @.@...Margotka9022... po poronieniu raczej każda ma opóźnioną @ , u mnie dopiero przyszła równe 5 tygodni po pierwszym , i prawie 5 tyg po drugim , lekarz mówił że to zupełnie normalne , chyba że się nie pojawi po 7 czy 8 tyg to da mi coś na oszukanie i wywołanie @ . Oczywiście ze staraniami decyzja należy do Ciebie , ale u mnie zawsze pierwsza @ to jeszcze nie była taka normalna w sensie widziałam ,że jeszcze się oczyszczam i chyba bałabym się zachodzić , co też nie ma reguły bo moja koleżanka zaszła tydzień po zabiegu i teraz ma śliczną dziewczynkę ;p
Co do baraszkowania , mi też się wydawało ,że mi pomoże szybciej dostać @ ale w sumie nie wiem czy pomogło bo i tak przyszła w swoim terminie .