D
Deleted member 170039
Gość
Roxie ja mam nadzieje ze okresu nie dostaniesz ze to ciaza bedzie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chora sytuacja. Gdybym na dzień dobry to usłyszała to zmieniłabym szpital. Bo na taki zabieg ze skierowaniem możesz jechać wszędzie! Ja osobiście pojechałam do szpitala w innym mieście bo wiedziałam że tam będę mieć ludzkie traktowanie. Trzymaj się tam jakoś. Skoro już jesteś na oddziale to musisz tam zostać. Dali Ci jakieś leki?Wiadomości z frontu:
W szpitalu od 6:30. Na izbie przyjęć Pan doktor mi powiedział ze skoro dziecko nie żyje 2 tygodnie to sprawa nie jest pilna i żebym zaczekala czy wystarczy łóżek po przyjęciu tych u których czas ma znaczenie.
Od 11 do 13 już po przyjęciu na taborecie w korytarzu. I milion razy z dyżurki " a która to na przerwanie ciąży??"
Ostatecznie- jestem ma sali.
Jakaś młoda Pani doktor mnie zbadała na fotelu ale powiedziała ze na więcej nie mam co liczyć bo ma dużo pacjentek.
Zabieg najwcześniej środa/czwartek. Bo " a co sobie pani myślała? Ze przyjdzie i po wszystkim??"
I pytanie brzmi. Całkiem retoryczne.
Czy na prawdę nie można ronić bardziej po ludzku?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ktoras,cos????