• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Marika ja po pierwszym poronieniu dostalam miesiaczke praktycznie w terminie,po drugim tez.Z tym,ze pierwszy raz krwawilam/brudziam cos kolo dwoch tygodni,ale drugim razem mialam zwykla miesiaczke.W obu przypadkach mialam lyzeczkowanie,za pierwszym razem nie moglam sie oczyscic po tabletkach a drugim razem dostalam krwotoku,po ktorym musieli mnie doczyscic,inaczej chyba bym sie wykrwawila.Zycze Ci sily,ja po pierwszym poronieniu tez jak najszybciej chcialam byc znowu w ciazy,niestety porobilam badania,okazalo sie,ze moja prolaktyna byla 20 razy wyzsza od normy,pobralam tabletki i po 5 miesiacach dostalam zielone swiatlo,udalo sie w pierwszym cyklu.Dzis moj mlody ma 4 i pol roku.

Funia niby sie nie staramy,bo ciagle zbijam ta homocysteine,czeka mnie jeszcze wizyta u gina,ale nie ukrywam,ze baraszkujemy ,to takie przedbiegi,rozumiecie;):-) :)

reklama
Dziewczyny... Powiedzcie mi te które były po terminacji i łyżeczkowaniu - kiedy dostałyście pierwszą miesiączkę? Jak długo trwało u was krwawienie po zabiegu?

wn68kwk4dft0h74m.png
Ja mialam obumarcie i lyzeczkiwanie tak ze 5 tygodni :)

Wpadlam zeby sie przywitac. Ostatnio jestem strasznie zajęta i nie mialam kiedy sie udzielac, ale czytam Was na bieżąco by nie miec zaleglosci. U mnie srodek cyklu wiec etap staranek. Zobaczymy co z tego będzie. Nie nastawiam sie na nic. Wierze, ze co ma byc to bedzie. Za dwa tygodnie sie okaże. Mam tylko 1 test o czulosci 10 i 3 albo 4- 25, więc musze podejsc z rozsądkiem:-D bo w tym cyklu nie dokupuje.
Ja tez odmawiam nowenne pompejanska i dobrze sie z tym czuję , choc czasem mi sie nie chce i padam ze zmęczenia. Teraz mam urlop wiec bedzie łatwiej.

Hona u mnie z libido był problem jak wyniki były nie fajne a jak się wszystko uregulowalo to potem już było lepiej starałam się wysypiac starać się dbać o siebie i schudłam zaczęłam ćwiczyć i o dziwo po ćwiczeniach mam więcej energii i więcej chęci do igraszek nasza samo ocena też sporo daje.

@Funia90 uhuhu to będzie wysyp :) no ja pewnie będę też testować tak by pewnie pasowało hehe
Jak na razie robię sobie testy ow , o 10 i 20 widziałam na necie ,że dziewczyny tak robiły i zaklejam sobie na białej kartce ..chce widzieć w którym dniu będzie najciemniejsza kreska :) nigdy tego nie robiłam taki eksperyment :) ogólnie staranka zupełnie na luzie :D
Kochana jak Twoje samopoczucie ? :) wg to już prawie 12 tydzień :O chyba brzusio sie zaczyna pokazywac co ?:)

reklama
@roxie123 taak widzialam to nie raz i obok pisza dokladnie dc[emoji4]
Pewnie sprawdz sobie ale jestem pewna ,ze jak zobaczysz pozytyw to bedziesz wiedziala ,ze on to on[emoji5]
Fajnie ,ze staranka na luzie ,lekkie napiecie pewnie przyjdzie przed testowaniem[emoji4]
U mnie jest tak ,ze oczywiscie co chwile schizuje a to piersi nie bola a to w ogole nie czuje rozciagania macicy i nie wiem czy tak ma byc[emoji58]ps moze dziewczyny sie wypowiedza???
Czulyscie rozciagnaie macicy na pozniejszych etapach ciazy?
Bo ja w kazdej tak do 8 tyg czulam a potem nic ...

A brzusio hmm troche bardziej jest wystajacy ale nie ma narazie co pokazywac[emoji4]na wadze plus 1 kg przez to lezenie no ale trudno zrzuci sie[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry