Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wow to faktycznie spisz na stojącoCześć dziewczynki.
Nie udzielam się dziś bo mam meega lenia
Moje ciśnienie dzisiaj to 94/46 pierwszy raz w życiu mam takie ciśnienie.![]()
Ja to sobie kawkę rozpuszczalną strzeliłam bo takie ciśnienie to nic fajnegoWow to faktycznie spisz na stojącoale szczerze to ja też mam mega lenia i nic kompletnie mi się nie chce, nawet zajmować dziećmi :/ chyba pogoda przed deszczem tez jest taka di niczego bo bym spala a ze nie mam jak to chodzę zła
![]()
Oby doradca finansowy nie podniosl ci za bardzo ciśnieniaJa to sobie kawkę rozpuszczalną strzeliłam bo takie ciśnienie to nic fajnego
U mnie obiad dzisiaj mąż robił bo ja oczywiście spałam- dobrze, że mam takiego męża co to potrafi wszystko zrobić i że się garnie do obowiązków domowych
Ja dzisiaj tylko pranie wstawiłam a mój mąż je rozwiesił bo ja oczywiście spałam
Jutro jedziemy do doradcy finansowego, żeby wyliczył to wszystko związane z kredytem. Mam nadzieję, że dostaniemy ten kredyt
Już z K zaczeliśmy urządzać to mieszkanie, oglądać w internecie wszystko, więc muszą nam przyznać kredyt
Tylko gorzej będzie jak będe miała takie ciśnienie jak dziś bo zasnę na tym spotkaniu![]()