• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Funia90 i @Frezja_1 nie było owulacji bo po 1wsze robiłam testy, po 2gie nie miałam śluzu płodnego a po 3cie zawsze mnie boli jajnik po owulacji. Dopiero od wczoraj mam więcej śluzu. Ja mam długie cykle bo 33-34 dni więc i owulacja będzie pewnie na dniach.

@Frezja_1 wg mnie za wcześnie na testowanie. Zrób test w dniu kiedy masz dostać okres. Ja nadal trzymam kciuki :)

@Funia90 o to tani ten podsłuchiwacz :D
Glukoza superowa :) pierożki mniam są :) kiedy masz wizytę ?
Kurcze wody dużo pij , i poczytaj co dobre w ciąży na te sprawy ;/ współczuję ... nienawidzę biegunki . Raz na ruski rok się zdarzy ale koszmar ;/
@Frezja_1 za szybko zaczełas testować :p i będziesz się teraz stresować do samego dnia okresu tak jak ja w tamtym miesiącu :) myślę ,że jeszcze nic pewnego :) spokojnie :* 3mamy kciuki dalej :)
Pasowałoby żeby w końcu zaczęły się sypać pozytywy
@Calineczka24 ja jeszcze nie kupuję haha :D ale jeśli chodzi o kolor podobają mi się takie szare z białym /uniwersalny kolorek :)
Co do teściów , czasami trzeba posłuchać i nie reagować , albo wytłumaczyć jakos żeby dotarło :) Na pewno nikt Ci nie narzuci co Ty masz robic z własnym dzieckiem :) czekamy na potwierdzenie czy będzie róż :*
@witch84 takie żarty trochę :D bo moja ciocia zapytała czy jestem w ciąży bo mi się tak oczy świecą /szklą :D i pytałam dziewczyn czy to widać haha bo ja nie wiem czy jestem czy nie :) ale to tak pół żartem oczywiście :) trzeba się pozytywnie nastawić :)

A tak swoją drogą , może głupie pytanie , były u Was sexy po bobosexach czy już czekałyście do testowania na odwyku ?

@roxie123 u mnie najczęsciej już na odwyku wtedy jestesmy. Choć generalnie muszę się przyznać, że przed porodem byłam demon seksu, chciało mi się czesto i wiecznie mi było mało a po porodzie seks jest dość rzadko u nas bo ze 3-4 razy m misesiącu :( tzn jak się zaczęły starania to częściej. W ciąży z Misiem seksu nie było przez całą ciąże bo było zagrożenie a po porodzie to dopiero po 2 albo 3 miesiącach. Mąż dużo pracuje, ja sama z Misiem i nam się nie chce w tygodniu. A dawniej to się działo a teraz skromniutko. Mam nadzieję, że wrócą dobre czasy pod tym kontem :)

@Olasec moim zdaniem < nie wiem nie doświadczyłam > ale ludzie czasami właśnie jak juz mają dziecko to w całym bałaganie obowiązków i wg zapominają o bliskości , i zaczyna się robić rutyna w związku . Wkrada się przemęczenie , lenistwo , kobieta czuje sie mniej atrakcyjna po porodzie , później przy maleństwie też nie ma czasu ochoty żeby się umalowac czy wskoczyć w sexy bieliznę , a wydaje mi się , że im bliżej jesteśmy z partnerem to i związek na tym korzysta , i samopoczucie :) Nie wiem oczywiście jak jest w realu , wiem tylko jak z nami było po poronieniach...moja depresja ...omijanie tematu i wg , mimo że chciałam to jakoś tak myślami byłam daleko przygnębiona zmęczona no i w koncu się ogarnęłam szybko przejełam inicjatywe i wszystko wróciło do normy :) To głupie ale to my kobiety czasami musimy zrobić pierwszy krok , zaskoczyć naszego kochanego :) bo oni jak widzą , że my takie do niczego to też wola iść spać niż robić podchody :p
No ale wracając do sedna sprawy chyba też dam na wstrzymanie ,żeby jak coś fasolka się tam przytuliła mocno :D

@roxie123 coś w tym jest co mowisz :) tzn ja makijaż zawsze mam. Od kąd jest Misiu to może z 10 razy bylam bez makijażu a tak to zawsze, nawet jak siedzę w domu bo poprostu lubie być zadbana :) tak samo pazurki zawsze mam zrobione :) nigdy nie nosze byle jakiej bielizny tylko koronkowa fikuśna ale fakt, że przychodzi wieczór to się kąpie i ubieram w piżamkę, która sexi to raczej nie jest :D muszę to zmienić :) eh dawniej to sobie obiliśmy randki z mężem, zawsze się stroiłam itp. a teraz to nic a nic.

reklama
@Calineczka24 kupilam takie slodziakowe skarpetki[emoji4]poplyne z zakupami tak we wrzesniu[emoji5]

@witch84 Ty mi tu nie mow o problemach po porodzie[emoji23][emoji23][emoji23]

@zosiak super[emoji5]rob dzidzi zanim zostaniesz lekarzem bo potem nie bedzie czasu[emoji4]

@Olasec to czekamy na owuleczke[emoji1]

@roxie123 ja sie bzykalam tak jak Ci pisalam bo nie wierzylam,tak samo z alkoholem,ciagle bylam na jakis imprezach,az do testu.[emoji4]
Ale jak sie boisz to odpusc[emoji4]

Mam detektor[emoji16]
@agatush wydaje mi sie ,ze znalazlam serduszko uwaga w 1 min[emoji1]
Ale sluchalam z 15 sek,wieczorem poszukam na lezaco bo szukalam go w pracy wiec na stojaco i schizowalam ,ze ktos wejdzie ale to bylo to,po szumach i szmerach odnalazlam to szybkie pukanie,dokladnie tam gdzie wydaje mi sie ,ze czuje ruchy,no i obesrwowalam lekarza gdzie mi glowice przystawial[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
1502190343-aaaaaa.jpeg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry