Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
musimy dzialac z wyprzedzeniem. Brzuch dzis boli na owu,czuje ja az za dobrze. Ech ,jakbym chciala ,zeby tym razem sie udalo. Co prawda to dopiero 2 cykl prawdziwych staran,ale ja chce juz ,juz. 

Kochana zrób z zębami co masz zrobić i nie przejmuj się niczym. Znieczulenie tez nie zaszkodzi. Ja jednego zęba nie zdążyłam zrobić. Chciałam teraz no ale wygląda na to ze ogarnę się dopiero po porodzie.Dzieki dziewczyny. Postanowione,jutro ide, zrobie pantomogram. Gorzej bedzie z wizyta,bo to bedzie 21 dc i na testowanie za wczesnie, dopiero bede miala dylemat,co robic.Czekalam na ta wizyte chyba ze dwa miesiace, wizyty nie moge odwolac,nie chce,bo prawda jest taka,ze musze sie tego rupiecia pozbyc z buzi,bo oczywiscie zdaje sobie sprawe z zagrozenia wynikajacego z posiadania czegos takiego. Szkoda,ze @alza nam sie tu juz nie udziela,wiedzialaby najlepiej i na pewno doradzila. Nie wiem dlaczego,ale tez jakos pozytywnie sie nastawiam w tym cyklu. Celujemy w dziewczynke,wiec tak czy siusiakmusimy dzialac z wyprzedzeniem. Brzuch dzis boli na owu,czuje ja az za dobrze. Ech ,jakbym chciala ,zeby tym razem sie udalo. Co prawda to dopiero 2 cykl prawdziwych staran,ale ja chce juz ,juz.
Olasec kochana,nie trzymaj nas w niepewnosci,masz juz wyniki?
Margotka brzusio cudny![]()