reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Marika92 zobaczysz ze to nic powaznego, nie ma co sie martwic na zapas. Tez trzymam kciuki. ✊
@roki_1991 gratulacje!! Wspaniala informacja !
@hona absolutnie nie mozesz tak myslec. Przyjdzie i Twoja kolej na malenstwo i pewnie przyjdzie w momencie kiedy sie najmniej spodziewasz.
Moja sasiadka ma 44 lata i w grudniu urodzi. Takze widzisz.. :-)
To pragnienie dzidziusia jest ogromne, wiem..i to oczekiwanie czy to juz w tym miesiacu czy znowu miesiac czekania. Mimo, ze sama mam dopiero 24 lata to o niczym bardziej nie marze. A to, ze stracilam pierwsze dziecko to najgorsze co mnie w zyciu spotkalo. Ogromnie peka serce, wiem..ale nie ma co sie zalamywac.. Tylko pogpdzic sie z tym i czekac na kolejny maly cud :-)

reklama
To forum jest tego idealnym przykladem. Kazda z nas jest tutaj z wiadomego powodu..a zobacz @hona ile jest juz brzuchatek. :-)
A jeszcze mam pytanko do tych, ktore stosuja testy owulacyjne. Sama zamierzam je kupic a nigdy ich nie uzywalam bo poszlo nam ostatnio bardzo szybko.. Wiec ufacie im i dzialacie tylko tego jednego dnia? Czy staracie sie caly czas? Bo kolezanka przekonuje mnie ze warto przepościć faceta z tydz i strzelic w ten jeden dzien :-D i wtedy te plemniki sa mocniejsze.. A znow ja ostatnio staralam sie moznq powiedziec co dwa dni i wyszlo w drugim cyklu :-D

@anja93 jak przepościsz faceta to też nie dobrze :p powiem tak mam 25 lat 3 niepowodzenia w ciągu roku za sobą... robiłam testy owulacyjne , ale teraz twierdzę , że to zbytnio nie ma sensu ... chyba , że będziesz mierzyć przy tym tempereturę , bo sam test nie jest miarodajny . Ja z testów zrezygnowałam odkąd nie sprawdziły mi się z monitoringiem . Teraz mam monitoring ze względu na długi cykl ... a obecny cykl mam stymulowany clo więc owulacja powinna być na dniach jutro mam wizytę to się dowiem kiedy będzie :) co do spokojnych sexów i nie celowania w te dni...polecam co drugi dzień , mi tak dziewczyny doradziły i się udało mimo , że później się ciążą nie rozwinęła , ale się udało :) nie ma reguły bo w pierwszą ciąże zaszłam na wakacjach i było codziennie po kilka razy jak to na wakacjach ... ale przy zaburzonym cyklu czy kiedy nie wiemy kiedy owulacja najlepiej co drugi dzień wtedy nie blokujesz psychiki to raz a po drugie nie ominiesz owulacji :) to takie przemyślenia na własnych doświadczeniach

@anja93 ja stosowałam testy i nie czekałam na ten jeden dzień tylko jak kreska ciemniała to były seksy i jak był test pozytywny to oczywiście w tym dniu też były i jeszcze 2 dni po.

@mamcia2014 co u Ciebie? Już tak dawno Cię tu nie było. Martwimy się. Pisałam priv do Ciebie ale też nie odpisujesz:(

@roxie123 czekam nadal na moją ginekolog bo dziś przyjmuje w szpitalu a nie w klinice gdzie jestem zapisana, jeszcze chwilę i będę coś wiedziała... :(

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Marika92 czekam ;* myślę , że fałszywy alarm , że macica się jeszcze oczyszcza , a plamisz dalej ? świetnie znam ten strach
Wiesz co, bardzo delikatnie, nie nazwę tego krwią tylko właśnie plamieniem lekko brązowym. Ale strach jest i już pewnie będzie i będę dmuchać i chuchać na wszystko

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@Marika92 musisz wiedzieć , że po poronieniu kolejna ciąża jest tzw. ciążą wysokiego ryzyka mimo , że przebiega prawidłowo... moim zdaniem powinnaś iść na l4 , sama pisałaś , że taka praca , bo tu dźwignąć tu coś

Do góry