Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie sie wydaje, ze to juz moze pokazac owulacje. Ja tez jestem poczatkujaca w testach owulacyjnych i robilam tylko te z allegro. I takie cos to juz byla owulacja, ktora potwierdzilo usg. Nigdy nie zobaczylam dwoch identycznych kresek. Natomiast ciążowe z allegro dla mnie sa super. Pokazaly mi ciaze, na kilka dni przed terminem @. Wedlug mnie sa wiarygodne.@kaasia1006 no ja niestety tez nie bardzo pomoge bo mnie wlasnie nie bolalo wcale, a tez bylam w szoku bo najpierw dostalam cytotek na wywolanie skurczy, krwawic zaczelam nie obylo sie bez zabiegu ale nic mnie nie bolalo ani na poczatku ani na koncu...co dla mnie rowniez bylo dziwne.. Wiec akurat w tym nie pomoge. A dlugo krwawilas po zabiegu?? Wydaje mi sie ze najlepiej bedzie jak pojdziesz z tym do lekarza..lepiej nie lekcewazyci przykro mi ze kolejna osoba pisze na tym a nie innym watku
ale tutaj jest milo, zapewniam
Dziewczyny pytanie do tych ktore robily testy owu te tanie, dzis w koncu wyszedl mi test z druga kreska. Jest ona jednak nieco bladsza niz ta pierwsza ale jest dosc widoczna.. (uff juz sie balam ze nigdy mi nie wyjdzie) i jak myslicie to juz moze byc "to"?? Czy koniecznie muszą pokazac sie dwie bardzo mocne, identyczne?