• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja tez nie spie. U mnie na zegarku 2:03

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Liczymy do miliona w jednym z wątków jest odliczanie.

A tak na serio to ja jak się za dnia wkurwię na cos to potem mam problem z zaśnięciem.

Ochote na seks mam koszmarnie wielką. A jestem dopiero poltora tygodnia po zabiegu. Ojjjj......biedna ja.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Liczymy do miliona w jednym z wątków jest odliczanie.

A tak na serio to ja jak się za dnia wkurwię na cos to potem mam problem z zaśnięciem.

Ochote na seks mam koszmarnie wielką. A jestem dopiero poltora tygodnia po zabiegu. Ojjjj......biedna ja.

f2wlk6nllyt56xuu.png

To jak dlugo nie mozna po? Nieeee nie liczenie... ale mozemy pograc w skojarzenia

To jak dlugo nie mozna po? Nieeee nie liczenie... ale mozemy pograc w skojarzenia
Moja gin mi w styczniu po bardziej inwazyjnym zabiegu bo to elektrokonizacja byla z lyzeczkowaniem, powiedziala ze nawet i dwa tygodnie po mogw probowac seksu. Ale ja sie jakos tak spinalam ze dopiero 5 tygodni po zabiegu się przemoglam. 3 tygodnie po zabiegu jak sprobowalismy to mnie bolalo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Lepiej nie skojarzenia kochana bo mi sie wszystko z seksem kojarzy....zawsze tak bylo jest i będzie :-P ale teraz w tej chwili to już w ogole. Wystarczy ze o zwyklych kurzych jajkach pomysle i juz o innych jajach wkrada sie mysl hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry