• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ale przyspaMowalam. Mój zabytek się zawiesił przepraszam.

@Totois30 myślę że wczorajszy test możesz uznać za pozytyw. Tzn że dzis lub jutro owu. Ogólnie nie zawsze wyjdą dwie tak samo ciemne bo to sie zmienia w ciagu dna. Widocznie pik lh miałaś wczoraj wcześniej niż robiłaś test np. Rano. Także dziewczyno dzisiejsza noc jest Twoja :-) no ja plamilam w zeszłym cyklu od czwartku do soboty. W sobotę późnym popołudniem jakby miała sie rozkręcić po czym znowu plamienia. Zaczęło się tak naprawdę w nocy. Także ciężko ocenić.

Ostatnia edycja:
reklama
@AgaB33 to w takim razie trzymamy kciuki co by @ nie przyszła :)

Ja byłam dzisiaj u gin, coś ją ostatnio bardzo lubię :p powiedziała żeby odczekać jeszcze dwa cykle, unormowac poziom witamin, dać hormonom czas żeby wróciły do normy i zacząć starania dopiero na wiosnę.... Z jednej strony te wszystkie argumenty są dla mnie jasne i mnie przekonują, a z drugiej strony szkoda ze musze tyle czekać :( gdzie tam do marca.... A potem zanim zajde :(
Ale cóż, tak poradziła, więc w tym czasie czekam na wyniki badań, powinny być w połowie stycznia, postanowienie noworoczne że rzucam słodycze i zaczynam więcej pić wody, 12.01 mam wizytę u dietetyka więc biorę się za siebie ostro, może jakieś ćwiczenia do tego czy basen. Do tego łykanie witaminek d3 żelazo i foliany. Potem w zależności co wyjdzie w wynikach będę myśleć co dalej. Aha, po nowym roku idę zrobić krzywa cukrowa i insulinowa no i kontrola betaHCG czy ładnie spada. W lutym zbadam witaminę d i zobaczę czy coś urosła. Także jest plan działania i może on pozwoli mi wytrzymać do marca...

Dziewczyny z lipcóweczek kolejna dzirwczyna odpadła...to straszne co się teraz dzieje :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
:sad:

@roki_1991 mój telefon uznał że raz to za mało. Musi być pięć razy aby wszystkim w pamięci utkwiło :-) aż baterię wyjąć musiałam bo byłoby tego wiecej :-)
Lipa z tym czekaniem..ja też tak teraz analizując to po tym samoistnym mogłam wcześniej zacząć. Ale to się nie wróci. Ogarnij te badania i zobaczysz może wtedy.
Diety od dietetyków są fajne bo dobierają produkty pod Ciebie a nie jakieś mega wyszukane dania. Ja już mam ze dwie tak dopasowane. I właśnie po tym detoksie Dąbrowskiej zamierzam wejść w jedną z nich. Nowy Rok nowe plany :-) niech nam się uda.

@Elodia powodzenia w nowej pracy. Smutne co piszesz o tych poronieniach. Jednak wydaje mi się że zawsze było sporo takich przypadków jednak nas nie dotyczyly to o nich nie wiedzialysmy.

@zosiak owu wcale nie wychodziły?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry