Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przykro bardzo... ale tak juz jest... statystyki sa bezduszne. Najgorsze jest to, ze zawsze myslimy o nich tylko jak o statystykach, dopoki nie stana sie naszym udzialem. I nic nie mozna na to poradzic... chocby sie bralo nie wiadomo jakie witaminy i wspomagacze, to i tak nie ma gwarancji, ze ciaza sie utrzyma. Jak bylam mlodsza balam sie wpadki. Nawet o taka wpadke nie jest latwo. Ostatnio czytalam, ze u par regularnie wspolzyjacych bez zabezpieczenia nawet do 50% lekko spoznionych okresow (1-2 dni) moze byc wczesnymi poronieniami.
Ja bym pewnie poszla do innego ginekologa po porade, bo co lekarz to inne zdanie. No chyba, ze masz bardzo rozchwiane te hormony. Moja siostra po poronieniu w 23 tygodniu rowniotko 6 miesiecy pozniej zaszla w ciaze i urodzila zdrowa dziewczynke, mimo, ze lekarz zalecal poczekac okolo 12 miesiecy ze staraniami. Poszla do innego i powiedzial, zeby odczekac tylko kilka cykli.@AgaB33 to w takim razie trzymamy kciuki co by @ nie przyszła
Ja byłam dzisiaj u gin, coś ją ostatnio bardzo lubię [emoji14] powiedziała żeby odczekać jeszcze dwa cykle, unormowac poziom witamin, dać hormonom czas żeby wróciły do normy i zacząć starania dopiero na wiosnę.... Z jednej strony te wszystkie argumenty są dla mnie jasne i mnie przekonują, a z drugiej strony szkoda ze musze tyle czekaćgdzie tam do marca.... A potem zanim zajde
Ale cóż, tak poradziła, więc w tym czasie czekam na wyniki badań, powinny być w połowie stycznia, postanowienie noworoczne że rzucam słodycze i zaczynam więcej pić wody, 12.01 mam wizytę u dietetyka więc biorę się za siebie ostro, może jakieś ćwiczenia do tego czy basen. Do tego łykanie witaminek d3 żelazo i foliany. Potem w zależności co wyjdzie w wynikach będę myśleć co dalej. Aha, po nowym roku idę zrobić krzywa cukrowa i insulinowa no i kontrola betaHCG czy ładnie spada. W lutym zbadam witaminę d i zobaczę czy coś urosła. Także jest plan działania i może on pozwoli mi wytrzymać do marca...