Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.@ivvonka w poprzedniej ciąży w 7 tygodniu mój zarodeczek był malutki i nie miał serduszka i kazała mi betę zrobić, jak się okazało wynosiła ona tylko ok 1500 także pewnie dlatego chce żebym zrobiła.@olaa90, plotki były, są i będą. U mnie w pracy też się gada po korytarzach. Tego nie unikniesz. Trzeba spróbować przejść obok i skupić się na pracy. Np. Przygotować dzieci do dnia babci i dziadka. Nauczyć je czegoś fajnego. Ja też pracuję z dziećmi i mimo tego, że na początku nie powiem-nie było lekko (bo ja też chcę takie, a nie mam) to jednak po poronieniu i powrocie, praca było jak koło ratunkowe. Rób swoje, na innych nie patrz.
@membaris, lekarze tak na betę nie ganiają. Ja to bardziej muszę tego progesteronu pilnować, bo jest niski I Tsh kontrolować. A jak już to robię to betę też se szczelem... a co? Dla spokoju duszy.
@zosiak dasz radę.Jak oni dali radę do siebie wrócić i zostawić za sobą to co dzieli, to co trudne, to Ty na pediatrii nie wytrzymasz?
Bądź jak ninja medicine.