Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciukiNiewiadomo czy do domu nie pojde bo skurcze ustaly,zobaczymy co na obchodzie powiedza.
Grr
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@ivvonka ja mam wizytę w czwartek. Cieszę się że tak szybko bo dolegliwości mijają żeby się nie okazało tak jak ostatnio. Ale jestem dobrej myśli co ma być to będzie@gosia100 test zrobić można zawsze. Jednak raczej robiłabym w terminie miesiączki lub nawet po. Chociaż mi wtedy też jedna kreska wyszła nawet bez cienia drugiej, więc różnie to bywa i se pogadać mogę.
@roxie123, @roki_1991, dobrze, że coś już się wyświetla, jakiś trop, droga. Bardzo Wam kibicuję, żeby to już był etap przed-zielono-świetlny.
@olaa90 najtrudniej to diagnozowanie zacząć, ale jak już ruszysz pod dobrym kierunkiem to się potoczy a diagnoza nawet długa nie będzie trwała wiecznie i w końcu też wpadniesz w wir testowania.
@anja93 Ty masz w poniedziałek wizytę? ja obstawiam środę, @AgaB33 w piątek następny, @membaris and You?
@gosia100 oj, to sie nie liczy się, bo wieczorem i przed terminem miesiączki.![]()
@AgaB33 koniecznie nam napisz jak tam po USG@Funia90 i jak Cię wypiszą to pewnie wrócisz za kilka godzin. Mi czop wylecoał 14h przed tym jak córcia się urodziła. U bratowej bylo to nie całe 8h. Różnie to bywa ale napewno już bliżej niż dalej. Trzymam kciuki żeby się rozkręciło i żebyś nie musiała się kołować i martwić.
@ivvonka ja juz po pobraniu krwi, siku też im podarowałam a teraz czekam na usg ma być po 11. Do doktor za tydzień
Ale i tak to usg najważniejsze.
Moja córcia chora. Gorączki wczoraj dostała, zwymiotowala, kaszel i zapchany nos. Brzmi mi to na oskrzela no ale zobaczę co lekarz powie bo właśnie teraz czekaja z tatą w kolejce. Od 4 dziś nie śpimy bo nie dało jej spać. Bidula moja.