Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam nadzieję, że mi znowu nie przesuną terminu, bo teraz to już chyba nie byłabym taka wyrozumiała. 
Dziekuje :* no wlasnie jakos strasznie szybko leci mi ta ciąza,dopiero co robilam test z drżącymi rękami a dzis juz 15 tydzien tzn w sumie poleci od jutra 16..wiec czas leci nieublagalnie, pasowalaby druga tura fasolek. Przypomnisz mi jak to u Ciebie ze starankami?? Ida pelna para? Czy chwilowe wstrzymanie? Lub moze testujesz niedlugo??Super, dobre wieści [emoji173]niech mały człowiek rośnie! Bardzo szybko ten czas leci ,dopiero były dwie kreski
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Trafiłaś. Testowałam dzisiaj. Oczami wyobraźni znalazłam druga kreskę,ale tak naprawdę jej niestety nie byłoDziekuje :* no wlasnie jakos strasznie szybko leci mi ta ciąza,dopiero co robilam test z drżącymi rękami a dzis juz 15 tydzien tzn w sumie poleci od jutra 16..wiec czas leci nieublagalnie, pasowalaby druga tura fasolek. Przypomnisz mi jak to u Ciebie ze starankami?? Ida pelna para? Czy chwilowe wstrzymanie? Lub moze testujesz niedlugo??![]()