agatush
Moderatorka
Oj będziecie spać będziecie. Kupcie sobie wiatraki, ewentualnie Miśka z zimna woda i nogi moczyc
, ja to przechodziłam rok temu 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj będziecie spać będziecie. Kupcie sobie wiatraki, ewentualnie Miśka z zimna woda i nogi moczyc
, ja to przechodziłam rok temu 
Hahaha ja Wam powiem tak... Chyba mimo wszystko lepiej w lato, bo możecie w gaciach położyć się w domu, zapuscic wiatrak i odpoczywać niż w zimę kiedy każde najmniejsze wyjście wiąże się z tona ciuchów i wiązaniem butów co z dużym brzuszkiem łatwe nie jest@agatush o już mi cieplej na sercu... i wszędzie indziej![]()

Pięknie [emoji176]
Śliczny brzusio [emoji176]
Ale fajny pępuś
Ja oficjalnie obiecuję, że ani razu nie narzeknę (jesli tak to mozecie mnie opier...) na to wiazanie butow i zimowe ubieranie z wielkim brzuchem, jeśli w sobotę usłyszę, że dzidziorek rosnie zdrowo... Tak mi dopomóż ...Hahaha ja Wam powiem tak... Chyba mimo wszystko lepiej w lato, bo możecie w gaciach położyć się w domu, zapuscic wiatrak i odpoczywać niż w zimę kiedy każde najmniejsze wyjście wiąże się z tona ciuchów i wiązaniem butów co z dużym brzuszkiem łatwe nie jest![]()