Marika92
Fanka BB :)
Wiesz co mi wyszedł MTHFR nie pamiętam tych cyferek, V leiden i PAI-1, nie wiem czy wystarczy jedna mutacje by stwierdzić trombofilię, musiałabys zapytać lekarzaJeśli wyszło Mthfr 1298AC to nie mam trombofilie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiesz co mi wyszedł MTHFR nie pamiętam tych cyferek, V leiden i PAI-1, nie wiem czy wystarczy jedna mutacje by stwierdzić trombofilię, musiałabys zapytać lekarzaJeśli wyszło Mthfr 1298AC to nie mam trombofilie?
Moja też jest po łyżeczkowaniu w 19tyg.. A po 4 mc od straty znów zaszłam w ciążę.. Ale na dobrą sprawę nikt nigdy nic ci nie zagwarantujeJeszcze dodam od siebie, ze bardzo sie boje, ze ta strata moze miec jakis zwiazek z cc oraz wkladka hormonalna, ktora wyjelam w styczniu. Chciałabym, zeby tak nie bylo. Teraz moja macica jeszcze jest po lyzeczkowaniuprzeszla swoje
Lekarze w moim mieście nic nie robią sobie z tego właśnie .Myślę zrobić sobie jeszcze coś . Pójdę jeszcze do innego lekarza może zleci coś .Wiesz co mi wyszedł MTHFR nie pamiętam tych cyferek, V leiden i PAI-1, nie wiem czy wystarczy jedna mutacje by stwierdzić trombofilię, musiałabys zapytać lekarza
No ale przy MTHFR trzeba zażywac metylowany kwas foliowy, to chyba Ci powiedzieli prawda?Lekarze w moim mieście nic nie robią sobie z tego właśnie .Myślę zrobić sobie jeszcze coś . Pójdę jeszcze do innego lekarza może zleci coś .
Szczerze sama do tego doszłam i biorę już rok b comleks metylowane homocysteina niska była kwas foliowy ok a poroniłam co prawda pierwsze poronienie ale mam już dwoje dzieci jedno zdrowe drugie chore z zd więc dlatego szukam ..No ale przy MTHFR trzeba zażywac metylowany kwas foliowy, to chyba Ci powiedzieli prawda?
A nie słyszałam o nim . . To genetyk czy ginekolog ? Skąd masz te informacje?@patuśka lircze ja chyba chciałam odpisac do @porcelana bo to porcelana pytała kto stracil pierwsza a udalo sie w drugiej ciazy. Czasem mi sie kasuje tekst i szybko uzupelniam i musialam zmienic nick juz wklejam wam moje badania tzn ja robilam troche wiecej ale wklejam te co ja robilam podstawowe. @kasiula222 no raczej, z Rzeszowa to najlepszy z najlepszy, Przybycień
Bolerioza jest problemem w ciąży . ?anty tpo,atg, antykoagulant tocznia,p-ciala p/beta2 glikoproteinie,p/c przeciw kardiolipinie c3, c4, borelioza, p/c przeciw plemnikowe, przeciw tworzeniu lozyska, przeciwciala ANA, kwas foliowy, zelazo, ferrytyna, hohomocysteinaW tych wymienionych jest pakiet na krzepliwosc
Jak najbardziej ja o to pytalam :* takze sie nie pomylilas. Mi chodzilo o to, ze po pierwszej straconej ciazy, kolejna jest donoszona. Czyli ze nie ma dwóch poronien pod rzad.@patuśka lircze ja chyba chciałam odpisac do @porcelana bo to porcelana pytała kto stracil pierwsza a udalo sie w drugiej ciazy. Czasem mi sie kasuje tekst i szybko uzupelniam i musialam zmienic nick juz wklejam wam moje badania tzn ja robilam troche wiecej ale wklejam te co ja robilam podstawowe. @kasiula222 no raczej, z Rzeszowa to najlepszy z najlepszy, Przybycień