Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Twoje leki objawiaja sie wlasnie w taki sposob. Nir martw sie, nie ma o co. To tylko sen. Przeprogramuj sobie myslenie na pozytywne, a wszyskie leki mina.Ale miałam dzisiaj sen...
Śniło mi się, że poszłam do toalety i podcierałam się papierem i na papierze była krew... już 2 raz miałam taki sen...
Poprzednią ciąże akurat nie poroniłam w ten sposób, ale nie powiem, sen był przerażającyPrzepraszam, że o tym piszę, ale musiałam to jakoś wyrzucić z siebie...
Ale miałam dzisiaj sen...
Śniło mi się, że poszłam do toalety i podcierałam się papierem i na papierze była krew... już 2 raz miałam taki sen...
Poprzednią ciąże akurat nie poroniłam w ten sposób, ale nie powiem, sen był przerażającyPrzepraszam, że o tym piszę, ale musiałam to jakoś wyrzucić z siebie...
ufff ułożyło mi, bo zaczęłam świrować. Czuje się bardzo dobrze, żadnych mdłości, piersi nie bolą, od czasu do czasu coś mnie pociągnie w brzuchu. Właśnie jadę na wizytę, bo chyba lekarz wyczuł moją panikę w głosie i kazał mi dziś przyjechać, a miałam wizytę umówioną na 4 czerwca