Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana mnie tez bolal brzuch jakbym miala dostac @ a nie dostalam.... Czekaj spokojnie.Nie da się na dzisiaj do lekarza bo nie ma miejsca... to nie jest nic pilnego...a zrobiłam rano test tej samej firmy i już drugiej kreski nie widać [emoji17] brzuch zaczyna mnie boleć
Ja miałam zabieg 14 maja. Jak byłam 30 maja na wizycie, to był na USG pęcherzyk przed owu więc pewnie lada chwila dostanę okres. Czuję ten lekki charakterystyczny ból w podbrzuszu, ale już nie wiem sama czy to na okres, czy to moja psychika tylko ;-)Wkoncu się odezwałaś ...To u Ciebie się dzieje . Szybko zdrowiej .
Którego ty miałaś zabieg ? Ja okresu też jeszcze nie mam..byłam na USG i niby się zapowiada na okres albo na ciążęjak to lekarz ujął ale nie będzie raczej ciąży bo tulasy były raz
a poza tym gin po okresie pozwolił się starać ale jeszcze to skontroluje
@Syl92 a to nie opóźniona pani Owulacja przypadkiem puka?