reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane ja po wizycie :) Pięknie wszystko. Mam juz nie chudnąć - czyli moge trochę odpuscic z pilnowaniem diety... ufff :) No i wygląda na to ze synek :) No to mogę teraz bez wyrzutow zjesc śliwki. . Mniam :)
Dieta w ciąży mialas? A to ciekawe bede musiala podpytac jak jadalas. Ja wlasnie po diecie schudlam 22 kg zeby zajsc w ciaze ponownie i zaczac od wagi mniejszej, byc zdrowsza no i nie wiem czy to mialo wplyw ze udalo sie od razu, oby tylko w poniedziałek beta pokazała ze rosnie

reklama
Dieta w ciąży mialas? A to ciekawe bede musiala podpytac jak jadalas. Ja wlasnie po diecie schudlam 22 kg zeby zajsc w ciaze ponownie i zaczac od wagi mniejszej, byc zdrowsza no i nie wiem czy to mialo wplyw ze udalo sie od razu, oby tylko w poniedziałek beta pokazała ze rosnie
Kochana ja cale zycie jestem na diecie ;) ... Po grudniowym poronieniu przytylam 10 kg i musialam troche przypilnowac tego co jem... Po prostu jem duzo mniej węglowodanów i nie jem po 18.

Kochana ja cale zycie jestem na diecie ;) ... Po grudniowym poronieniu przytylam 10 kg i musialam troche przypilnowac tego co jem... Po prostu jem duzo mniej węglowodanów i nie jem po 18.

Ja z synem przytylam 35 kg, głowie przyczyna bylo objadanie sie na tle nerwowym dzis staram sie jakos radzic z tym, ale przyznam sie ze boje sie ze znów bede objadac

reklama
Super że u Ciebie wszystko dobrze kochana . ;)Taka dieta i mi by się przydała staram się ograniczać ale ciężko ..
Mi tez ciężko. Mdłości sie skonczyly i tak mi smakuje wszystko teraz ze masakra... zwlaszcza kurde wszystko co słodkie... Po nocach mi się śnią cukierki, śliwki, truskawki... Strasne to życie :)

Do góry