• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Aneczka85_01 acard bierze się już w trakcie starań. Niektóre kobietki maja po nim obfite miesiączki wówczas na czas miesiączki odstawiaja a po jej zakończeniu biorą ponownie. Ale to zależy od organizmu. Mi lekarz mówił aby brać na noc. Heparyne przepisuja po pozytywie.

A ja mam obfite miesiączki . Właśnie pierwsze to hematolog zapytała mnie jak moje miesiączki . To mnie dziwi ze mam gęsta krew a miesiączki są obfite

reklama
@muza_ton tak widzę. Wiesz co ze 2 czy 3 tyg temu znalazłam u siebie kleszcza. Przez jakis czas miałam po nim slad ale w koncu znikl z reszta to bylo na nodze a teraz to mi sie zrobilo na ręce. Może pokazać to lekarzowi rodzinnemu? Czy to nic takiego ?

Ostatnia edycja:
reklama
@muza_ton tak widzę. Wiesz co ze 2 czy 3 tyg temu znalazłam u siebie kleszcza. Przez jakis czas miałam po nim slad ale w koncu znikl z reszta to bylo na nodze a teraz to mi sie zrobilo na ręce. Może pokazać to lekarzowi rodzinnemu? Czy to nic takiego ?
Ja coś takiego miałam po pobraniu krwi. Posmarowalam to z 3 razy tribiotykiem i zeszlo. Zawsze lepiej zapytać lekarza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry