@Takaja123 ja przezylam i maz bardzo, ale wiedzielismy ze takie rzeczy sie dzieja:/ po 3 cyklach zaczelismy sie starac a po 3 cyklach staran aie udalo i teraz mamy 30 tydzien

daj sobie czas:*
@muza_ton a dziekowac

generalnie bombastycznie, ale od wczoraj oslabiona a dzis czuje przeziebienie. Rano 2 zabki czosnku zezarlam, szykuje sie na kolejna porcje, herbatki gripovita z imbirem pije no i herbatki z miodem i cytrynka. Oczywiscie zeby nie bylo nabawilam sie niedoczynnosci tarczycy i cukrzycy ciążowej

krzywa ladna niska na czczo i po 2 h ale po godzinie przekroczylam o pare jednostek ale kluc sie trza, cukry mam bardzo ladne, niskie, ale po slodkim albo duzej ilosci zarelka faktycznie mi wywala cukier wiec czesto male porcje ale slodkie tez jem tylko malutko. Takze dobrze wiedziec, a nie przykrzy mi sie az tak to mierzenie. Moze troche regularne posiłki i mierzenie akurat godz po, duzo pilnowania. W czw gin, pierwszy raz wozyta wizyta po 4 tyg wiec zobaczymy co tam u maluszka, na razie boksuje matke dniem i noca i bardzo mnie tym cieszy

lepiej tak niz malo czuc, serduszka slucham, wwszystko ladnie

a jak Jasio

? Z tego co czytam z mleniem u Ciebie klasa

i maly tez ladnie je, wszystko sie zgadza? Juz sie nie moge doczekac naszego robaczka
@ivvonka buziole dla was:*
Kciuki i powodzenia wszystkim